Skip to content Skip to footer

Fierbințeanu, spectacol live în Control Club pe 6 noiembrie

Grupul Fierbințeanu revine la București – duminică, 6 noiembrie, de la ora 20, la Control Club – cu Perfect World Of Love, un concert/performance electronic art-pop, cu o notă teatrală.

Spectacolul a fost prezentat, în această toamnă, la Stockholm, Gothenburg, Bruxelles și Ghent și a fost distins cu premiul „Fringe of the Fringe” la Reykjavik Fringe Festival, anul trecut.

Biletele sunt disponibile în rețeaua .

Concertul conține secvențe din viitorul album Fierbințeanu, în curs de înregistrare, precum și din precendentele release-uri ale formației: 2Rouru/Nothingnesslessness și The Great Scheme of Things.

Nothingnesslessness a fost prezentată, ca piesă audio sau ca film experimental, în festivalurile Seasoning Winter (Eindhoven), Art.ist (Wiesbaden, Germania), Kinomural (Wroclaw, Polonia), Meridian International Festival (București).

Fierbințeanu este o trupă formată din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (voce, computer, instrumente), cu activități legate de muzică, sound & video art. Ei fac piese pop experimentale catchy, livrate cu voci puternice (în principal) feminine, pe versuri despre amor, progres, energie și conflicte, toate prezentate cu vizualuri eye-candy și sound-design teatral.

Formația a înregistrat patru albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene. Lucrările Gabrielei și ale lui Cristian Fierbințeanu au fost prezentate și premiate în festivaluri internaționale: Reykjavik (2021), Eindhoven (2021), Paris (2020), București (2020), Arles, Franța (2019), St. Etienne, Franța (2019), Montreal, Canada (2019), Berlin Konzerthaus (2013).

Muzica Fierbințeanu este disponibilă la www.fierbinteanu.com.

Un auteur à suivre – Phonurgia Nova

Un duo artistic care merită sincer o fascinație totală – Art7

Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente made in Romania – DILEMA veche

Cel mai ciudat și mai experimental duo al muzicii electronice românești – VICE Romania

Spectacolul Fierbințeanu – Perfect World of Love are loc duminică, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Control Club (Str. Constantin Mille, 4). Acces: ora 19:00. Facebook event.

Biletele sunt disponibile la prețul de 40 de lei, online pe Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Lasă un comentariu