Skip to content Skip to footer

Fierbințeanu, spectacol live în Control Club pe 6 noiembrie

Grupul Fierbințeanu revine la București – duminică, 6 noiembrie, de la ora 20, la Control Club – cu Perfect World Of Love, un concert/performance electronic art-pop, cu o notă teatrală.

Spectacolul a fost prezentat, în această toamnă, la Stockholm, Gothenburg, Bruxelles și Ghent și a fost distins cu premiul „Fringe of the Fringe” la Reykjavik Fringe Festival, anul trecut.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Concertul conține secvențe din viitorul album Fierbințeanu, în curs de înregistrare, precum și din precendentele release-uri ale formației: 2Rouru/Nothingnesslessness și The Great Scheme of Things.

Nothingnesslessness a fost prezentată, ca piesă audio sau ca film experimental, în festivalurile Seasoning Winter (Eindhoven), Art.ist (Wiesbaden, Germania), Kinomural (Wroclaw, Polonia), Meridian International Festival (București).

Fierbințeanu este o trupă formată din Gabriela Fierbințeanu (voce) și Cristian Fierbințeanu (voce, computer, instrumente), cu activități legate de muzică, sound & video art. Ei fac piese pop experimentale catchy, livrate cu voci puternice (în principal) feminine, pe versuri despre amor, progres, energie și conflicte, toate prezentate cu vizualuri eye-candy și sound-design teatral.

Formația a înregistrat patru albume și a cântat pe unele dintre cele mai importante scene europene. Lucrările Gabrielei și ale lui Cristian Fierbințeanu au fost prezentate și premiate în festivaluri internaționale: Reykjavik (2021), Eindhoven (2021), Paris (2020), București (2020), Arles, Franța (2019), St. Etienne, Franța (2019), Montreal, Canada (2019), Berlin Konzerthaus (2013).

Muzica Fierbințeanu este disponibilă la www.fierbinteanu.com.

Un auteur à suivre – Phonurgia Nova

Un duo artistic care merită sincer o fascinație totală – Art7

Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente made in Romania – DILEMA veche

Cel mai ciudat și mai experimental duo al muzicii electronice românești – VICE Romania

Spectacolul Fierbințeanu – Perfect World of Love are loc duminică, 6 noiembrie, de la ora 20:00, la Control Club (Str. Constantin Mille, 4). Acces: ora 19:00. Facebook event.

Biletele sunt disponibile la prețul de 40 de lei, online pe Eventbook.ro și în rețeaua partenerilor Eventbook.

Lasă un comentariu