Skip to content Skip to footer

Filmul TAXIMETRIȘTI are acum trailer în varianta necenzurată

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care îi are ca protagoniști pe Alexandru Ion și Rolando Matsangos în rolurile lui Lică și Liviu, doi taximetriști care trec, într-o noapte, printr-o serie de întâmplări care le dau viețile peste cap, are acum trailer în variantă necenzurată.

Trailerul necenzurat al filmului poate fi urmărit pe site-ul taximetristi.film și pe canalul YouTube.

„Taximetriști”, cel de-al treilea lungmetraj regizat de Bogdan Theodor Olteanu, după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Adrian Nicolae, la fel că piesă de teatru cu același nume – invită publicul alături de personaje savuroase, într-o poveste plină de umor și suspans.

Din distribuție fac parte: Alexandru Ion și Rolando Matsangos – taximetriștii Lică și Liviu – alături de Victoria Răileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu („Micutzu”), Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Maria Popistașu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ștefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă, Adrian Nicolae – o parte din actorii care joacă rolurile unor clienți cu care protagoniștii au de-a face în cursele lor prin București. Rapperul Spike are o apariție specială și semnează, de asemenea, muzică originală de pe coloana sonoră.

Din 20 ianuarie, „Taximetriști” vine în cinematografe, distribuit de Forum Film România.

Lasă un comentariu