Skip to content Skip to footer

„Flori, pietre și alți demoni”, despre iubire și traume, se joacă în premieră la TEATRELLI

Premiera spectacolului „Flori, pietre și alți demoni” este programată pentru zilele de 3 și 4 martie, de la ora 19.00, pe scena Teatrelli din București.

„Flori, pietre și alți demoni” este un performance colectiv născut dintr-o călătorie în inconștientul creatorilor săi. Metaforă a experienței umane, spectacolul propune o călătorie prin temele universale ale traumei, iubirii și (dez)organizării. Cei trei coregrafi Alexandra Bălășoiu, Cristina Lilienfeld şi Cosmin Manolescu devin pe rând performeri, comentatori, generatori de situații absurde, fac declarații și ţes un adevărat moment de striptease emoțional. Un spectacol-proces în care publicul este invitat să plece împreună cu artiștii într-o explorare a sinelui și a problemelor generate de emoții, capitalism și represiunile societății contemporane.

În primul rând este vorba despre viață și căutări. Cred că noua creație AREAL este foarte mult despre traumele vieții și vindecarea prin dans, dar și despre dragoste și căutările prezentului. Un spectacol nou și viu care-și așteaptă spectatorii la început de primăvară.

Cosmin Manolescu, coregraf

„Colaborarea dintre creart/TEATRELLI și AREAL are ca scop dezvoltarea scenei de dans contemporan din București și promovarea ideii de laborator artistic, în vederea diversificării publicului prin prezentarea unor proiecte independente în spații performative care nu sunt dedicate preponderent dansului contemporan, dar care încurajează căutarea de noi forme de expresie în dans și performance – atât prin producții proprii, cât și prin diverse alte colaborări, întâlniri artistice, workshop-uri sau dezbateri – așa cum este cazul Teatrelli”, explică Roxana Lăpădat, director artistic Teatrelli.

Fiecare reprezentație a performance-ului „Flori, pietre și alți demoni” va fi urmată de o discuție cu publicul despre creația colectivă prezentată, dar și despre starea dansului contemporan în contextul social și cultural în care trăim.

Biletele pentru spectacolul „Flori, pietre și alți demoni” sunt disponibile pe platforma Eventbook, iar preţul unui bilet este de 32,85 lei.

Acest performance, care provoacă spectatorul la o reflecţie profundă asupra condiţiei umane în contextul societății contemporane, evenimentul, este prezentat în cadrul programului creart/Teatrelli „Spectacole independente în premieră” și al stagiunii de primăvară AREAL 2023 (proiect realizat de AREAL – spațiu pentru dezvoltare coregrafică și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național).

Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

„Flori, pietre și alți demoni”
O creaţie colectivă AREAL
De/cu: Alexandra Bălăşoiu, Cristina Lilienfeld, Cosmin Manolescu

Lasă un comentariu