Skip to content Skip to footer

Formația instrumentală de post-rock Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, în concert la Control Club

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) cântă pe 12 aprilie, ora 20:00, la Control Club, într-un concert care prevestește lansarea celui de-al patrulea album.

AFLMȘMP (Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut) e o formație de post-rock din București formată din 5 instrumenști, care nu sunt toți din București. Explorează legătura aproape insesizabilă dintre munte și viața agitată a metropolei, dar sunt pasionați și mai mult de rockul instrumental, așa că nu simt nevoia să aibă alături și un vocalist.

Cântă împreună din 2016 și de atunci tot scriu muzică instrumentală cu o sonoritate puternică, unele melodii fiind chiar reușite. Pe cele mai puțin reușite nu le cântă.

E posibil să-i știți de la ediția din 2017 a Rockstadt Extreme Fest sau de la Electric Castle, unde au cucerit în 2017, 2019 și 2021 inimile metaliștilor, hipsterilor și corporatiștilor de pretutindeni. Au mai cântat la dunk!festival, în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP.

Între timp au scos trei albume, cel mai recent fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records.

Cel de-al patrulea album al AFLMȘMP este în lucru, formația aflându-se în plină explorare a sunetului caracteristic de post-rock și prog, cu inflexiuni de stoner.

Lasă un comentariu