Skip to content Skip to footer

„funk outta here” @Spotify (playlist de iunie)

Pune-ți cei mai ușori adidași în picioare, pentru că ai aici peste o oră de vibing care funk-ționează în a-ți face viața mai ușoară. Așa că spune problemelor să funk outta here, pune niște ochelari de soare, toarnă-ți ceva rece de băut, și dă drumul la vară.

Mood booster de dat la volum maxim, „funk outta here” este pentru după amiezele în care te ferești de soare, dar nu și de căldură, pentru petreceri în grădină cu cei mai apropiați 15 prieteni, și pentru trăit viața ca un weekend prelungit pe perioadă nedeterminată. Sau, știi, pentru când vrei să te simți puțin funky ca să mai spargi rutina.

Cu influențe jazzy și, pe alocuri, de hip hop, mergem de la Parliament la Aquaducks, cu escale la Guts și Stevie Wonder, într-o compilație de feel-amazing pe care vei vrea să o ții pe rotație toată vara. Ești la o cămașă înflorată distanță de a face o obișnuință din acest vibe – așa că dă din funk, joacă pase cu un disco ball & fii aici să petreci în acest iunie.

  

Viața e prea scurtă să ratezi aceste beaturi funky, așa că ieși din zona ta de confort, bucură-te de groove și lasă ritmul să te ghideze prin viață, cu haine lejere și un zâmbet. E ca o vacanță pentru urechile tale, serios.

Do not attempt to adjust your radio, there is nothing wrong/ We have taken control as to bring you this special show/ We will return it to you as soon as you are grooving.

Parliament, P. Funk (Wants to Get Funked Up)

Poți asculta „funk outta here” aici. Legenda spune că o să te simți funktastic, de la Parliament la Gil Scott-Heron (și înapoi).

 

N-ai auzit? Happ vine în fiecare lună cu un nou playlist de pus pe repeat, de lărgit orizonturi muzicale și de simțit bine. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă ce ți-am pregătit. Încercăm constant să venim cu un vibe care să te surprindă și care să-ți facă luna mai bună.

1 Comentariu

Lasă un comentariu