Skip to content Skip to footer

Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, ediția a treia, va avea loc în perioada 24-26 mai 2024

Galeria Terapiilor pentru copiii cu nevoi speciale, ediția a treia, va fi un eveniment platformă extraordinar reunind: 22 de speakeri printre care terapeuți, pedagogi și specialiști de renume național și internațional, și persoane cu dizabilități în cadrul celor 3 conferințe: Conferința specialiștilor, pe 24 mai, Conferința părinților, pe 25 mai și Conferința motivațională, pe 26 mai;

17 terapeuți, specialiști și organizații resursă din domeniu, în cadrul galeriei de prezentare din Coresi Shopping Mall și ateliere pentru copii, în perioada 25-26 mai și peste 200 de participanți.

Evenimentul care va promova incluziunea și va împuternici comunitatea noastră, va inspira și va conecta, va putea fi urmărit online de oriunde din lume datorită transmisiunii live care va avea loc de pe platforma de social media dedicată evenimentului pe pagina Asociației Albert și zâmbete.

“O comunitate care inspiră este o comunitate care are viitor”

Într-o lume în care fiecare copil merită să fie văzut, auzit și sprijinit în evoluția sa, Galeria Terapiilor s-a născut din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile celor mici, de a-i ajuta să se dezvolte și de a oferi speranță și ghidare familiilor cu copii cu nevoi speciale.

Această inițiativă este angajamentul nostru de a crea legături autentice și durabile și de a oferi resurse valoroase și de impact menite să transforme vieți.

Terapeuții și specialiștii reprezintă ancore în călătoria copiilor cu nevoi speciale. Ei sunt cei care pot face o diferență majoră în evoluția micuților, ajutându-i să își atingă potențialul lor fantastic.

Conectarea care împuternicește

Viziunea noastră este să conectăm cât mai mulți părinți și copii cu terapeuți de valoare, cu experiență vastă, care să colaboreze prin metode relevante și de impact la nivelul întregii țări. Ne dorim să creăm un context de încredere, siguranță, dezvoltare, evoluție, educație și joacă.

Provocările pe care le întâmpină părinții în a găsi terapiile potrivite într-un timp rezonabil sunt multiple iar numărul copiilor cu nevoi speciale la nivel național a depășit 81.000 de copii în iunie 2023.

Galeria Terapiilor își propune să răspundă acestei nevoi mari, oferind acces rapid la terapii personalizate, la terapeuți cu experiență și cu expertiză remarcabilă și facilitând relații de încredere cu aceștia.

Construirea unei comunități puternice

 Prin acest eveniment, Galeria Terapiilor 2024, ediția a treia, anunțăm și viziunea noastră de a dezvolta o platformă web dedicată, prin care ne angajăm să cultivăm și să extindem această rețea valoroasă. Viziunea noastră pe termen lung este să consolidăm o comunitate puternică la nivel național, unde părinții, copiii, terapeuții și asociațiile din domeniu să poată interacționa și colabora eficient.

Această comunitate aduce beneficii multiple pentru toți partenerii implicați: părinți și copii, terapeuți și asociații din domeniu. Schimbul de experiențe și colaborarea generată de aceste conexiuni creează oportunități și sprijină creșterea tuturor.

Binele se face mereu împreună! 

Asociația Albert și zâmbete invită brașovenii să devină Conectori ai Binelui alegând să doneze pentru a susține cauza dezvoltării copiilor cu nevoi speciale.

Fie că participă live la evenimentul Galeria Terapiilor, ediția a treia sau participă de la distanță, gestul lor de implicare și generozitate pentru susținerea acestei cauzei și anume continuare Galeriei Terapiilor contează foarte mult și are mult sens.

Alegând să susțină această cauză, vor contribui direct la extinderea comunității la nivel național, la creșterea rețelei de terapeuți de pe platforma web dedicată Galeriei Terapiilor, astfel încât mai mulți copiilor cu nevoi speciale vor putea să evoluează și să se dezvolte datorită terapiilor accesate.

Donațiile vor putea fi realizate live în ambele locații ale evenimentului: sala IAR 80 și Coresi Shopping Mall sau prin transfer bancar. Fiecare contribuție va susține inițiativa aceasta și va face o diferență reală.

Energia acestui eveniment va fi memorabilă fiindcă va fi creată din energia și pasiunea fiecărui participant fie el părinte, terapeut, pedagog ,specialist, persoană cu dizabilități, voluntar sau copil.

Înscrierile gratuite se mai pot face pe site-ul www.galeriaterapiilor.ro până în data de 23 mai.

Haideți să creăm împreună un viitor mai bun și mai incluziv pentru copii cu nevoi speciale!

👉 Urmărește Happ.ro pe Facebook / Instagram / LinkedIn / TikTok

Vrei pe mail o selecție cu cele mai tari evenimente ale săptămânii ? 📨 Abonează-te la newsletterul Happening Now, aici.

Lasă un comentariu