Skip to content Skip to footer

gangstereală femme @Spotify (playlist de februarie)

În februarie, ascultăm muzică empowering de mers prin Berceni,  numai bună de dat cu gloss și de scos cerceii creole din cutia cu bijuterii. Într-un mix care te plimbă dintr-un Y2K de cartier spre bad bitchuiala contemporană de toate zilele, ascultă playlistul Happ.ro, gangstereală femme.

De folosit dacă vrei să te simți la fel de bine ca Missy Elliott în Get Ur Fleak On în timp ce te pregătești pentru un party tip nostalgia sau venind acasă cu autobuzul după o zi lungă. Chiar dacă soarele nu-ți zâmbește iarna asta, pune-ți ochelarii de soare și ia-ți atitudinea de regină.

Într-un girl boss între Juicy Couture și eleganță de soție de mobster, gangstereală femme este, în primul rând, o stare de spirit pe care poți să o asortezi cu hanoracul oversized preferat. Aici e locul în care se intersectează piesele staple ale lui Beyonce cu estetica de femme fatale a lui Doja Cat (și un spectru întreg de artiste ballsy).

Așa că, Jenny from the Block, încarcă-te cu energie feminină badass și în drum spre birou la 8:45, și dacă vin fetele pe la tine vineri seară. Hip-hop și R&B cu inflexiuni pop pe-alocuri, numai bune de vibing. Poți asculta „gangstereală femme” aici. 

Happ are, în fiecare lună, un nou playlist cu cele mai fresh sunete care ne-au atras atenția, sau cu clasice uitate, care n-au cum să nu te invite la dans, sau cu underground-ul pe care nu vrei să-l ratezi. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă și ce ți-am pregătit noi.

 

Lasă un comentariu