Skip to content Skip to footer

Gardienii Galaxiei 3, de vineri în cinematografele Cineplexx

Începând din acest weekend, în cinematografele Cineplexx intră cea de-a treia parte din seria ”Gardienii Galaxiei”, animația ”Mavka” și documentarul ”Elisabeta a II-a: Portretul Reginei”.

 

PREMIERĂ: 5 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară
GEN: Acţiune, Aventura
DISTRIBUȚIE: Karen Gillan, Zoe Saldana, Chris Pratt, Dave Bautista, Elizabeth Debicki, Vin Diesel

SINOPSIS: În Gardienii galaxiei Vol. 3 de la Studiourile Marvel, iubitul nostru grup de neadaptați arată puțin diferit acum. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-și regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul și pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârșitul Gardienilor așa cum îi cunoaștem.

  


PREMIERĂ: 5 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Fantastic, Animatie

DISTRIBUȚIE: Nikki Thomas, Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov

SINOPSIS: Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția este perfectă pentru întreaga familie.

  

PREMIERĂ: 7 mai

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Documentar, Biografic, Istoric
DISTRIBUȚIE: Charles Dance, Queen Elizabeth II, Susan Sarandon

SINOPSIS:

Filmul ne prezintă povestea Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul a 70 de ani, spusă din perspectiva unora dintre cei mai apreciaţi fotografi din lume ce au construit o imagine emblematică a acesteia în timp ce totul din jurul ei – cultura, societatea, politica – era într-o continuă schimbare. Arta fotografică a însoţit-o pe Regină de-a lungul domniei sale. Au fost singurele momente în care Regina s-a arătat cu adevărat și le-a permis fotografilor să surprindă imaginea sa, prezentând în acelaşi timp rolul monarhiei într-o lume zbuciumată.

Lasă un comentariu