Skip to content Skip to footer

„Grease: Rise of The Pink Ladies” și „Rabbit Hole”, din această primăvară la SkyShowtime

 

Serialul muzical de zece episoade „Grease: Rise of The Pink Ladies” va putea fi urmărit exclusiv pe SkyShowtime, în timp ce fanii îl pot revedea pe Kiefer Sutherland în „Rabbit Hole”.

Acțiunea din „Rise of The Pink Ladies” are loc cu patru ani înainte de originalul „Grease”; în 1954, înainte ca rock ‘n’ roll-ul să domine, înainte ca T-Birds să fie cei mai grozavi din școală – patru rebele îndrăznesc să se distreze după propriile lor reguli, declanșând o panică morală care va schimba liceul Rydell pentru totdeauna.

Pe lângă Marisa Davila în rolul lui Jane și Cheyenne Isabel Wells în rolul Oliviei, distribuția îi include pe Ari Notartomaso în rolul lui Cynthia, Tricia Fukuhara în rolul lui Nancy, Shanel Bailey în rolul lui Hazel, Madison Thompson în rolul lui Susan, Johnathan Nieves în rolul Richie, Jason Schmidt în rolul lui Buddy, Maxwell Whittington-Cooper în rolul lui Wally și Jackie Hoffman în rolul directorului adjunct McGee.

În „Rabbit Hole”, nimic nu este ceea ce pare, când John Weir (Sutherland), un maestru al înșelăciunii în lumea spionajului corporativ, este acuzat de crimă de forțe puternice, cu capacitatea de a influența și controla populația.

Pe lângă Sutherland în rolul principal, „Rabbit Hole” beneficiază de o distribuție dinamică, în care Charles Dance („Game of Thrones”) îl joacă pe Dr. Ben Wilson, Meta Golding („Empire”) pe Hailey Winton, Enid Graham („Mare of Easttown”) pe Josephine „Jo” Madi, Jason Butler Harner („Ozark”) pe Valence, Walt Klink („Arctic Circle”) pe The Intern și Rob Yang („Succession”) pe Edward Homm.

Serviciul SkyShowtime este disponibil clienților prin intermediul aplicației SkyShowtime, disponibilă pentru dispozitivele Apple iOS, tvOS și Android, precum și prin intermediul site-ului web. Prețul standard lunar pentru abonamentul SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 28.03.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta „Abonamentul la jumătate de preț pe viață”.

 

Lasă un comentariu