Skip to content Skip to footer

Green Hours Live(s) în câteva imagini

Până pe 13 noiembrie, la Green Hours (Calea Victoriei 120) s-a putut vizita GREEN HOURS LIVE(S). Gândită sub forma unui parcurs-expoziție, instalația multimedia a oferit publicului posibilitatea de a face o incursiune afectivă în spațiul și în istoria Green Hours.

Green Hours este locul unde în cei aproape 30 de ani de existență s-au afirmat zeci de actori, muzicieni, regizori, scenografi, dramaturgi și alți lucrători culturali. Parcursul expoziției a fost însoțit de un ghidaj audio accesibil prin scanarea codurilor QR amplasate în spațiu care puteau fi accesate cu ajutorul smartphone-urilor, iar vizitatorii au avut parte de o experiență completă în intimitatea clubului, având voie să exploreze chiar și zone inaccesibile până acum publicului.

Spiritul și atmosfera Green Hours au fost astfel reconstituite prin alăturarea unor elemente multidisciplinare, care au definit identitatea clublui. Inițiatoarea și curatoarea proiectului, Cinty Ionescu, a recuperate și a folosit elemente vizuale din arhiva Green Hours, completate cu zeci de mărturii filmate ale unor personalități culturale appropriate de spațiul din Calea Victoriei 120 și de inițiatorul său, Voicu Rădescu. Călătoria auditivă imaginată de dramaturgul Peca Ștefan și adusă la viață de actorii Mihaela Rădescu și Laurențiu Bănescu au create un ghid afectiv al locului, completat de ambianța muzicală compusă de muzicianul Mihai Iordache

Echipa artistică a GREEN HOURS LIVE(S) este formată din Cinty Ionescu (curator & video), Peca Ștefan (text), Mihai Iordache (muzică), Elvira Lupșa (producător creativ), Mihai Păcurar (grafică), Maria Năstase (editare audio-video) și actorii Mihaela Rădescu și Laurențiu Bănescu (voci).

Puteți în continuare să vă bucurați de câteva imagini de arhiva pe paginile proiectului de Facebook și Instagram.

Lasă un comentariu