Skip to content Skip to footer

Începe Europavox Festival Bucharest

Aflat la a treia ediție, Europavox Festival Bucharest, eveniment dedicat scenei muzicale europene și artiștilor emergenți, revine la Control Club, în perioada 3-4 aprilie. Artiști din șase țări europene vor concerta alături de trupe locale, în cele două zile de festival, începând cu ora 19.

Cantautoarea olandeză Pip Blom, cunoscută pentru colaborarea cu Alex Kapranos (Franz Ferdinand), trupa alternative/art pop germană Lucy Kruger & The Lost Boys și krautrockerii francezi Meule vor concerta alături de senzația avant-pop autohtonă Kadjavsi, în prima zi de Europavox Festival Bucharest – miercuri, 3 aprilie, la Control Club.

A doua zi, 4 aprilie, va aduce pe scenă duo-ul londonez Jadu Heart, ce revine în România cu un nou album, Derealised, dar și pe Ada Oda, una dintre cele mai interesante apariții de pe scena post-punk belgiană (cu versuri în italiană). Seara va fi completată de apreciata trupă shoegaze din Atena, Sugar For The Pill, alături de eroii locali PLANT.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

Apărut în 2006, Europavox este un proiect cultural ce își propune să promoveze diversitatea scenei muzicale europene, atât prin platforma Europavox.com, cât și prin numeroase evenimente organizate anual în șapte țări europene (Austria, Belgia, Croația, Franța, Italia, Lituania și România). Bilanțul ultimilor patru ani și poveștile oamenilor din spatele proiectului sunt disponibile aici: https://www.europavox.com/project-results/

De la înființarea sa, în 2008, Control Club a găzduit mii de concerte cu trupe românești și străine, din noul val și legendare, fiind considerat unul dintre cei mai importanți promotori ai muzicii live și culturii alternative, din București și din țară. Recent, Control Club s-a alăturat unei rețele europene de live music venues din care mai fac parte: Le Botanique (Bruxelles), Estragon Club (Bologna), INmusic (Zagreb), Loftas (Vilnius) și WUK (Viena), cu scopul de a susține mobilitatea artiștilor europeni emergenți și de a oferi amatorilor de muzică experiențe concertistice inedite, în cadrul evenimentelor Europavox.

Concertele din cadrul Europavox Festival Bucharest (3-4 aprilie) de la Control Club vor începe de la ora 19:00, în ambele zile.

Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro și în rețeaua Eventbook, la prețul de 85 de lei pentru miercuri, 3 aprilie și joi, 4 aprilie. Un număr limitat de abonamente, valabile pentru ambele zile de festival, sunt disponibile la prețul de 140 de lei.

Lasă un comentariu