Skip to content Skip to footer

Jazz Cave Festival (16 – 18 august) – jazz, drumeții, expoziții și ateliere în Munții Bucegi

The Jazz Cave Festival, a cărui a treia ediție va fi organizată în perioada 16 – 18 august și va avea loc în același loc fabulos, Peștera Ialomiței – una dintre cele mai vizitate din Munții Bucegi și din România.

UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România organizează și anul acesta The Jazz Cave Festival, un eveniment unic care își propune să restaureze legătura organică dintre om, sunet și elementele naturii. Spațiul spectaculos din Peștera Ialomiței va răsuna timp de trei zile pe acorduri de jazz, invitând publicul să experimenteze acustica captivantă a subteranului.

Ediția a treia va avea loc în perioada 16 – 18 august 2023 și va cuprinde concerte de jazz, dar și alte stiluri muzicale, expoziții itinerante, ateliere pentru întreaga familie și drumeții în stațiunea turistică Peștera – Padina. Festivalul omagiază diversitatea artei sunetelor improvizatorice printr-un program complex de trei zile de concerte, susținute de artiști apreciați din Europa și din lume, printre care amintim Yukako Yamano, Jesse Davis, Markelian Kapidani Balcan Trio, Aleka & Ronan Guilfoyle, Koszika & Hotshots, Irina Sârbu Band, Noise Linguistix…

Mai multe informații despre eveniment vor fi actualizate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Lasă un comentariu