Skip to content Skip to footer

„John Wick: Capitolul 4” – în avanpremieră la Cineplexx!

Pe lista avanpremierelor care vor intra în cinematografele Cinplexx până la sfârșitul lunii martie se numără „John Wick: Capitolul 4”, „Dungeons & Dragons: Frăția hoților” și animația „Academia iepurașilor: Paștele este în paricol”.

  

AVANPREMIERĂ: 22 – 30 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Thriller, Actiune

DISTRIBUȚIE: Laurence Fishburne , Lance Reddick, Ian McShane, Keanu Reeves, Donnie Yen

SINOPSIS: John Wick (Keanu Reeves) pornește împotriva celor mai periculoși adversari ai săi în acest al patrulea capitol al seriei. Cu o recompensă tot mai mare oferită oricui îl elimină, John are de înfruntat asasini din elita globală, iar lupta îl poartă de la New York la Paris și până la Osaka și Berlin.

  

AVANPREMIERĂ: 25 -30 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Actiune, Aventura
DISTRIBUȚIE: Michelle Rodriguez, Chris Pine, Sophia Lillis, Justice Smith, Regé-Jean Page

SINOPSIS: Un hoț fermecător și banda lui de aventurieri pornesc într-o misiune epică de recuperare a unei relicve pierdute. Lucrurile o iau razna, însă, când eroii noștri deranjează pe cine nu trebuie.

  

AVANPREMIERĂ: 25 -26 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară

GEN: Aventura, Animatie, Familie
DISTRIBUȚIE: Friedrich von Thun, Senta Berger, Noah Levi, Elise Eikermann, Liza Simmerlein

SINOPSIS: Iepurașul Max și-a îndeplinit visul: este primul iepure de la oraș ales să participe la atelierul iepurașilor de Paște. El și prietenii săi trebuie să-și găsească propria superputere cu care să salveze Paștele. Dar se întâmplă ceva cu totul neașteptat. Cea mai de preț comoară a iepurașilor de Paște, oul auriu, se face negru, anunțând o primejdie. Leo împreună cu banda lui de iepuri de la oraș vrea să desființeze Paștele cu totul și să păcălească o familie de vulpi să fure prețioasele ouă. Singura șansă a lui Max este să facă echipă cu vulpoiul Ferdinand, care se oferă să-l ajute. Dar poate un iepure să aibă încredere într-o vulpe?

Academia iepurașilor aduce pe marile ecrane o poveste amuzantă, plină de aventuri și transmite un mesaj important despre valoarea prieteniei, despre toleranță și lucrul în echipă. La sfârșit, vom vedea că nu e bine să judecăm vulpile după ceea ce știm despre ele din alte povești.

Lasă un comentariu