Skip to content Skip to footer

KIRIZZA luminează scena modei la New York și înapoi acasă, la Timișoara

După ce a făcut furori la New York cu colecția Drippin’ Love – o odă adusă iubirii contemporane prin intermediul designului vestimentar – designerul timișorean Laura Chiriță s-a întors acasă și a adus aici colecția emblematică, apreciată de marii designeri.

În cadrul unui eveniment, Laura prezintă colecția de rochii, dar și amintirile, pozele și filmările de la New York Fashion Week.

Participarea la NYFW a fost un punct de referință pentru KIRIZZA, brandul designerului timișorean Laura Chiriță, marcând un moment important pe scena internațională a modei. Prezentarea colecției Drippin’ Love a fost nu doar un succes, ci și o confirmare a faptului că moda românească poate juca în liga mare. Reacțiile entuziaste și feedback-ul pozitiv din partea publicului și a specialiștilor de la New York au fost o sursă de inspirație și motivare pentru întreaga echipă KIRIZZA.

Celebrarea colecției acasă, la Timișoara

Inspirată de succesul de la NYFW, Laura Chiriță invită entuziaștii modei, prietenii brandului și pe toți cei care doresc să celebreze creativitatea și pasiunea pentru frumos să participe la un eveniment special organizat în Timișoara. Evenimentul va avea loc vineri, 22 martie, de la ora 18:00, în spațiul CronicLove Productions situat în Palatul Bruck, unul dintre edificiile emblematice ale orașului.

“Această seară va fi una de sărbătoare, marcând succesul colecției Drippin’ Love atât pe scena internațională, cât și acasă, în inima comunității timișorene. Evenimentul va include prezentarea colecției, proiecții de videoclipuri și fotografii din culisele NYFW – un loc în care visele oricărui designer vestimentar pot deveni realitate. Vreau să arăt că se poate, vreau să le arăt tinerilor designeri că visele sunt mai aproape decât cred”, a spus Laura Chiriță.

Lansarea colecției Drippin’ LOVE direct în pulsul New York-ului a fost mult mai decât o simplă defilare pe catwalk; a fost visul Laurei de a trasa linii directe de la inima New York-ului la sufletele designerilor români aflați la început de drum.

O poveste de iubire, dar altfel

Colecția de la NYFW spune o poveste despre iubire, dar adaptată la normele moderne, prin prisma designului vestimentar. Drippin’ LOVE nu se joacă după reguli – reinventează rochia de mireasă cu un twist modern și îndrăzneț, dând formă unei noi povești de iubire.

Colecția va fi prezentată, reamintim, vineri, 22 martie, de la ora 18:00, în spațiul CronicLove Productions situat în Palatul Bruck din Timișoara. Mai multe detalii puteți afla și de pe pagina de Facebook a evenimentului, aici.

Lasă un comentariu