Skip to content Skip to footer

La Noaptea Muzeelor, 3.000 de vizitatori s-au bucurat, alături de Helmuth Duckadam, de Muzeul Fotbalului

În premieră la Noaptea Muzeelor, fotbalul a făcut spectacol! Asta pentru că 3.000 de oameni s-au bucurat de programul special al Muzeului Fotbalului. Sâmbătă spre duminică, de la ora 20 la 2 dimineața, nocturna de pe Gabroveni 24 a fost deschisă, iar show-ul a fost total.

Copii, tineri, adulți și vârstnici, cu bilete achiziționate online sau la fața locului, au construit o galerie de suporteri ad-hoc pe străduțele din Centrul Vechi și s-au bucurat apoi de „comorile” din Muzeul Fotbalului, în cele 5 camere cu exponate rare și experiențe inedite.

„În doar 6 ore de program special dedicat primei noastre participări la Noaptea Muzeelor 3.000 de oameni au ales Muzeul Fotbalului. Dincolo de statistici, bucuria celor care au venit ne obligă și ne responsabilizează pentru viitor. Fiți siguri că urmează surprize și evenimente de neuitat!” – Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului

Atracțiile principale au fost mănușile cu care Helmuth Duckadam a apărat în finala Cupei Campionilor 1986, câștigată de Steaua în fața echipei FC Barcelona și, firește, șansa de a se fotografia cu marele portar (și gazda muzeului) și de-a obține autograful lui.

Lasă un comentariu