Skip to content Skip to footer

Lansarea oficială a platformei BandBook în Club Expirat

Lansarea oficială a agenției BandBook este unul dintre momentele cheie ale anului 2023 pentru industria muzicală din România. Evenimentul are loc pe 7 și 8 noiembrie, în clubul Expirat din București și cuprinde întâlnirea unor invitați speciali, prezentarea unui showcase cu artiștii din portofoliu și alte surprize.

Ce este BandBook? Este platforma de servicii integrate care le oferă artiștilor o punte între ei și entitățile care se învârt în jurul acestora, de la fani, la organizatorii de evenimente, până la actorii media relevanți din piață. Misiunea agenției este de a le oferi artiștilor, fie ei cu un nume deja sonor sau aflați la început de drum, acces la o gamă personalizată de servicii, care să îi ajute să își atingă și să își fructifice potențialul.

În prima zi, pe 7 noiembrie, au concertat Ana Coman, Alex Purje, Delta Pe Obraz și Taking Back August, iar atmosfera a fost întreținută de Marinov, atât între seturile artiștilor, cât și după acestea, prelungind petrecerea.

Pe data de 8 noiembrie puteți întâlni pe scena din Expirat artiștii: Dora Gaitanovici, Eyedrops, +SHE+, Heartbreak Cinema și Cristina Lupu, iar Toma va fi la platane, asigurând distracție pe tot parcursul serii. 

Actorul și muzicianul Alex Purje este invitatul special al evenimentului. Acesta va aduce pe scenă un nou proiect muzical inedit, care, cu siguranță, va stârni entuziasm și curiozitate în rândul iubitorilor de muzică.

După mulți ani de apropiere și tatonare a acestui domeniu creativ, numit muzică, am început să mă gândesc la el mult mai serios. Venind cu un background artistic și creativ, cu mulți ani în publicitate, am încercat să privesc artiștii într-un mod personal branded. Așa am ajuns eu să fiu muncitorul harnic care a săpat fundația BandBook. Cărămizile muzicale s-au așezat pe rând una câte una, iar acum sper să avem o structură rezistentă și la un cutremur de 10 grade. Nu țin să construiesc un palat, ci mai degrabă o bijuterie arhitecturală.

Cristina Choleva, Co-founder & Artist Manager BandBook

Accesul publicului în cele 2 zile de eveniment se va face de la ora 19:00, iar concertele vor începe la ora 20:00.

Intrarea la eveniment este liberă. Cu toate că rezervările au fost epuizate, vor mai fi câteva locuri disponibile la intrare, în funcție de capacitatea maximă admisă a clubului. 

Copiii sub 12 ani au acces în club atât timp cât sunt însoțiți de un adult.

Mai multe detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina dedicată lansării platformei și showcase-ului.

Fotografia este realizată de Claudiu Tașbac.

Lasă un comentariu