Skip to content Skip to footer

Lansarea Moonage Daydream, un documentar despre David Bowie

Cinemateca TIFF anunță o proiecție specială la București a hipnotizantului Moonage Daydream, un film care explorează geniul creativ al lui David Bowie cum nici o altă producție nu a făcut-o până acum.

O odisee cinematografică aflată la granița dintre documentar și imaginație,  Moonage Daydream este regizat de Brett Morgen, cunoscut pentru Cobain. Montage of Heck, un documentar despre liderul formației Nirvana, sau Jane, care spune povestea lui Jane Goodall, cercetătoarea pionieră în studiul primatelor.

Proiecția va avea loc vineri, 16 septembrie, de la ora 20:00, la CINEPLEXX Băneasa, în inegalabilul format audio Dolby Atmos de pe sala ULTRA, unde spectatorii vor avea parte de o experiență de vizionare cu adevărat impresionantă.

Filmul va fi urmat de o petrecere tematică în Control Club (Strada Constantin Mille 4) începând cu ora 23:00, unde accesul se va face pe baza biletului la film.

Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul Cineplexx, din aplicația gratuită de mobil Cineplexx sau direct de la casele de bilete din cinema. Costul unui bilet la „Moonage Daydream” este de 70 de lei.

Trailerul filmului poate fi urmărit aici.

Pe 16 septembrie va avea loc și lansarea internațională, în varianta digitală, a unui album muzical cu același nume. Discul va cuprinde piese rare cântate de Bowie, înregistrări live și noi remixuri ale celor mai cunoscute hituri ale artistului, care se pot auzi și pe coloana sonoră a filmului.

Lasă un comentariu