Skip to content Skip to footer

Leprous, trupa norvegiană de progressive metal, cântă sâmbătă la Arenele Romane

Sâmbătă, 4 martie, Leprous sosește în București, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul „APHELION European Tour 2023” prin care trupa norvegiană promovează cel mai recent album (al șaptelea) intitulat „Aphelion”.

Monuments (UK) și Kalandra (NO) sunt cele doua trupe invitate să cante în deschidere. Biletele sunt disponibile pe site-ul Artmania și in rețelele iabilet.ro și ambilet.ro.

Leprous (NO) revin la București ca parte a turneului de promovare a celui de-al șaptelea album al trupei, „Aphelion”, mixat de Adam Noble (Placebo, Biffy Clyro, Nothing But Thieves) și masterizat de Robin Schmidt (The 1975, Placebo). Într-o lume în care genul „progressive” oferă publicului o varietate de opțiuni, este nevoie de mult curaj și de multă personalitate pentru a reuși să mai întorci privirile oamenilor către tine. Iar Leprous este una dintre aceste trupe. Și revine în 2023 în fața fanilor din România pentru a oferi un show memorabil.

Evenimentul va fi deschis și de Kalandra (NO), o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în muzica tradițională nordică. Fanii serialelor vor recunoaște cu siguranță amprenta sonoră unică a acestui proiect muzical, trupa compunând două piese pentru cunoscutul serial nordic „Beforeigners” difuzat de HBO.

MONUMENTS (UK) este cea de-a doua trupă invitată alaturi de KALANDRA (NO) sa deschida concertul din cadrul celei de-a doua ediții „ARTmania Evenings”. Formată în 2007, trupa de progressive metal din Marea Britanie a trecut printr-o serie de schimbări în ultimul deceniu de activitate, perfecționându-și stilul și ducând calitatea muzicii lor la cele mai înalt standard. Pe cel de-al patrulea album de studio al trupei, „In Stasis”, grupul reunește cele mai bune elemente ale acestui nou capitol din povestea lor. Implicarea noului vocal, Andy Cizek, arată noi valențe ale grupului în ceea ce privește scrierea pieselor.

Programul evenimentului:
18:00 – Deschiderea porților
18:45 – 19:15: Kalandra
19:40 – 20:25: Monuments
20:45 – 22:30: Leprous

Copiii cu vârste de până la 12 ani neîmpliniți au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un părinte/ tutore legal cu un bilet valid.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces gratuit la festival, în baza actului de identitate și a certificatului de handicap. În cazul în care persoana cu dizabilități este încadrată în gradul de handicap grav cu asistent personal, aceasta va fi însoțită de un asistent, care va avea acces, de asemenea, gratuit.

Lasă un comentariu