Skip to content Skip to footer

/\lexāndre la NAG (Franța) vine cu „Ciudată e noaptea”, primul său solo show în România

Cu ocazia Nopții Albe a Galeriilor (NAG) 2022, vineri, 30 septembrie 2022, de la orele 18:00 se deschide la ARTHUB / Grădina ARTHUB, strada Budișteanu nr.10, expoziția Ciudată e noaptea / Queer Is the Night / Bizarre est la nuit.

Expoziția de la București propune douăzeci de lucrări în tehnică mixtă, desen, acuarelă și cerneală, semnate de artistul /\lexāndre, alias Alexandre Vicente (Deerandbeard pe Instagram) și poate fi vizitată până pe 16 octombrie a.c.

Desenez de când eram copil. Acum am 41 de ani și mi se pare că desenele au făcut parte din toată viața mea. Exprimarea sentimentelor și a felului în care văd lumea prin linii și cerneală este esența mea. Portrete, natură, ochi, corpuri, nuditate… toate acestea combinate împreună. Oamenii fac parte din Natură, Natura face parte din umanitate, corpurile devin Natură… Prin dansul cernelii cu apa, forme si linii, mă scufund într-o lume onirică plină de senzualitate. Sper că oamenii care îmi vor vedea arta se vor scufunda și ei în această lume.
/\lexāndre la NAG

Expoziția este parte din proiectul wiehie.org – WE’RE HERE the Project, în parteneriat cu ARTHUB Bucharest și APAC, găzduită de Grădina ArtHub și promovată de dakommunication.

Vernisaj la NAG
Ciudată e noaptea

Lasă un comentariu