Skip to content Skip to footer

Living Rock 2022 – ghid complet de festival

living-rock-2022

1. Cum ajung la Living Rock 2022?

1.1. Cu mașina

Cauți Living Rock Festival pe Google Maps, iar pin-ul îți va arăta localizarea festivalului: https://goo.gl/maps/BN9489oMu65DvnvG9. Este posibil ca GPS-ul să te inducă puțin în eroare pentru că anumite drumuri sunt în șantier, așa că traseul de urmat cu mașina este următorul: de pe DN39 din Tuzla la sensul giratoriu (cel cu avionul) faci stânga pe strada Morii, apoi dreapta pe strada Pasajului, stânga pe strada Farului, dreapta pe strada Nicolae Titulescu, stânga pe strada I.L.Caragiale, dreapta pe strada Ioan Budai Deleanu si ajungi in zona de festival.
Parcarea este asigurată de noi, e localizată chiar la intrarea în festival și e gratuită.

Mai jos găsești o harta cu traseul:

1.2 Cu trenul

Poți să vii cu trenul până la Costinești sau până la Eforie Sud, iar de acolo să iei taxiul până la festival https://goo.gl/maps/BN9489oMu65DvnvG9. Prețul taxiului este de aprox. 5 lei/km, iar o cursă ar trebui să ajungă pe la 40- 50 lei.

2. Unde parchez mașina?

Parcarea e localizată chiar la intrarea în festival și e gratuită.

3. Reguli de acces în festival

Accesul în zona de festival se va face începând de vineri, 19 august, ora 12:00.

Sâmbătă, 20 august și duminică, 21 august, accesul va începe începând cu ora 10:00.

Accesul este permis în baza unui abonament sau bilet valid. Acestea îți vor fi scanate la intrare și vei primi o brățară de acces. Dacă ai abonament pe 3 zile ai grijă să păstrezi brățara pe toată durata festivalului. Poți face baie în mare sau duș – materialul este rezistent la apă.

Copiii cu vârste sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Copiii cu vârstele cuprinse între 12-18 ani au acces în baza unui bilet valid și însoțiți de un părinte sau de un tutore legal.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorul acestora au acces gratuit în baza certificatului de încadrare în grad de handicap. Din păcate, configurația terenului nu ne permite amplasarea de rampe speciale pentru accesibilizare.

În perimetrul festivalului nu este permis accesul cu alimente și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona de concerte este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase și orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalți participanți.

4. Reguli de acces in camping

Accesul în camping se va face începând de vineri 19 august, de la ora 12.00 și este permis până luni, 22 august la 16:00.

Accesul in camping este permis exclusiv persoanelor care dețin un bilet de camping și un abonament sau bilet valid de festival.

În perimetrul campingului nu este permis accesul cu alimente perisabile și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare.

Este permis accesul cu apă și alimente neperisabile (conserve, snacks-uri, etc.), cu umbrele, sezlonguri, scaune, articole destinate campării.

Campingul este dotat cu toalete ecologice și dușuri.

4.1. Ce fac dacă vin cu rulota?
Accesul cu rulota este permis în zona de camping exclusiv persoanelor care dețin bilet de rulotă achiziționat în prealabil de pe site-ul iabilet.ro. Fiecare persoană care va sta în rulotă trebuie să dețină separat bilet de acces în camping și abonament la festival. Rulotele se vor parca într-o zonă destinată din perimetrul campingului.

5. Pot veni cu patrupedul?
Desigur! Living Rock 2022 este un eveniment pet-friendly. Totuși, te rugăm să iei în calcul că zgomotul poate să-i deranjeze. De asemenea, stăpânii au obligația să strângă după animalele de companie.

6. Găsesc bilete la intrare?
Începând de vineri, 19 august, de la ora 12.00 vei putea achiziționa online de pe iabilet.ro bilete de o zi la prețul de 145 lei și abonamente de 3 zile la prețul de 325 lei. Până atunci, poți achiziționa bilete de o zi la 120 lei și abonamente de 3 zile la 275 lei pe iabilet.ro.

Biletele de camping și cele pentru rulote sunt SOLD OUT.

7. Food & Drinks
În perimetrul festivalului va fi zona de food asigurată de Tazz, care va găzdui mai multe food trucks printre care: Burritos Guerrilla (Burrito & Breakfast), UNTOLD Magic Burger (Burgers & Breakfast), Primitiv BBQ (BBQ), Indievan (Indian food), Kaufland (Grill), La Petite (Ice Cream), Bubble Waffles (Sweets), Mixology (Coffee, Drinks & Cocktails). Food truck-urile care oferă și opțiunea de breakfast vor fi deschise sâmbătă și duminică începând cu ora 8:00 AM, iar celelalte începând cu ora 11:30.

Vor fi de asemenea vendori de cafea și băuturi alcoolice: Saint Roastery (cafea), Urbarn (cafea), Frizzante Ride (prosecco), Hop Hooligans (bere craft), Bers Nova (bere craft), crama Marcea (vin) și o serie de baruri unde vei găsi apă, băuturi răcoritoare și băuturi alcoolice.

Plata către vendorii de food & drinks se va face exclusiv cu cardul.

8. Unde îmi încarc telefonul?
Lângă barul principal din festival vor exista prelungitoare și prize, iar în corner-ul TAZZ vor fi stații de încărcare. Pentru a evita supraaglomerarea, îți recomandăm să îți aduci și baterii externe de acasă.

9. Ce artiști te așteaptă – programul complet, pe zile

Vineri, 19.08
Main stage – începând cu ora 18:45
Hvnds
Dl. Goe
Toulouse Lautrec
byron
Vița de Vie

Sâmbătă, 20.08
Brunch stage – începând cu ora 13:00
The Kryptonite Sparks
Silent Strike

Main stage – începând cu ora 19:30
E.M.I.L.
Luna Amară
The Mono Jacks
COMA
After party: Bogdan Simion & Lăutarii de Mătase

Duminică, 21.08
Brunch stage – începând cu ora 13:00
Amadeus
Oigăn + Doru Trăscău
Luiza Zan & Istvan Gyarfas

Main stage – începând cu ora 19:30
Piqued Jacks
Robin and the Backstabbers
Balthazar

9. Ce mai pot face la Living Rock Festival?
Pe lângă concerte, în cele trei zile de Living Rock te vei putea bucura de:

• plajă: perimetrul festivalului include zona de faleză și plaja. Te poți bucura de soare și de băi în mare. Nu uita umbrela și crema SPF 🙂
• surfing și stand up paddling: caută-i pe cei de la SupAcademy pe plajă și enjoy the ride!
• plimbări pe malul mării și pe faleză
• poți trimite gratuit cărți poștale celor dragi. Vino la standul de merchandise din festival și alege-ți cartea poștală favorită! De restul se ocupă Pink Post 🙂
• poți să te relaxezi în zonele de umbră special amenajate
• îți poți cumpăra suveniruri și o mulțime de articole cu artiștii preferați din line-up de la standul de merchandise

10. Lost and found
În cazul în care pierzi obiecte personale în festival sau găsești ceva ce pare pierdut, vino la standul de merchandise. Acolo vom aduna toate articolele găsite.

11. Cum plec de la Living Rock?
1. Cu taxi, Uber sau Bolt

Dacă nu stai în camping, după terminarea concertelor poți lua taxi, Uber sau Bolt spre locul de cazare.

2. Cu mașina
Din zona de festival ieși pe strada Ion Budai Deleanu, faci stânga pe strada Castelului și apoi dreapta pe DN39 în direcția Constanța.

Mai jos găsești o hartă cu traseul.

Lasă un comentariu