Skip to content Skip to footer

„Magic Mike: Ultimul dans”, cu Channing Tatum, intră în cinematografele Cineplexx

Channing Tatum și Salma Hayek pot fi văzuți în „Magic Mike: Ultimul dans”, începând de mâine, în cinematografele Cineplexx. Tot vineri au premiera în România „Titanic: a 25-a aniversare” și „Aventurile lui Pil”.

MAGIC MIKE: ULTIMUL DANS ( N15 )
PREMIERĂ: 10 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed

SINOPSIS: Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă datorată unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek Pinault) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

 

TITANIC: A 25-A ANIVERSARE ( AG )
PREMIERĂ: 10 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Drama, Romantic
DISTRIBUȚIE: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher

SINOPSIS: O poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune din timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, cel mai mare obiect în mișcare ce fusese vreodată construit.

Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americancă de 17 ani, din clasa superioară, sufocată de limitările și așteptările societății eduardiene, care se îndrăgostește de tânărul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. După ce deschide ochii la lumea din afara cuștii ei aurite, iubirea dintre Rose și Jack creează un puternic mister care va dăinui peste ani, până în prezent. Nimic nu îi va despărți – nici măcar o întâmplare atât de greu de imaginat precum scufundarea Titanicului.

AVENTURILE LUI PIL ( AG )
PREMIERĂ: 10 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Animatie, Familie
DISTRIBUȚIE: Kaycie Chase, Paul Borne, Julien Crampon, Pierre Tessier, Gauthier Battoue

SINOPSIS: O copilă curajoasă se deghizează în prințesă pentru a salva regatul și pe moștenitorul tronului.

Pil este orfană și locuiește pe străzile din Roc-en-Brume. Ajutată de trei nevăstuici îmblânzite, ea fură mâncare de la castelul odiosului Tristain, uzurpatorul tronului. Într-o zi, pentru a scăpa de gărzile care o urmăresc, Pil se deghizează în prințesă. Fără voia ei, ajunge să participe la marea salvare a lui Roland, moștenitorul tronului, ajuns victimă a unei vrăji care l-a transfromat într-un… pisipui (jumătate pisică, jumătate pui). Aventura va întoarce regatul cu sus-n jos și o învăța pe Pil că noblețea se găsește în fiecare dintre noi.

Lasă un comentariu