Skip to content Skip to footer

„Mamma Mia!” se joacă pe 28 și 29 decembrie la Sala Palatului

La cererea publicului și după epuizarea rapidă a biletelor de la prima reprezentație, cea din 28 decembrie, „Mamma Mia!“ revine cu a doua reprezentație a celui mai așteptat spectacol al anului în România. „Mamma Mia!“ se va juca și pe 29 decembrie, la Sala Palatului din București, biletele fiind puse deja în vânzare.

Industria spectacolelor a fost una dintre cele puternic afectate domenii în perioada pandemiei, astfel că revenirea recentă la normalitate reprezintă o gură de aer proaspăt pentru organizatori, dar mai ales pentru spectatori, care sunt foarte dornici să-și reia obiceiurile culturale și de divertisment.

Loredana, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României, va putea fi admirată în interpretarea magistrală a Donnei Sheridan, personajul principal din „Mamma Mia!“, o femeie puternică și independentă care își crește singură fiica, iar reunirea cu personajele din trecutul ei îi va schimba radical viața.

„Mamma Mia!“ este o poveste minunată de dragoste în care se regăsesc și mamele, și fiicele. Nu sunt doar amintirile și emoțiile mele în show, ci ale câtorva generații. E o provocare acest rol minunat și complex, dar asta îmi place foarte mult, sunt trei ore intense de cântat, dansat și actorie. Iar dincolo de ochii spectatorilor e o pregătire ca pentru un campion”, declară Loredana.

„Mamma Mia!“ desemnat spectacolul anului în România în 2018, a avut nu mai puțin de 10 reprezentații în nouă orașe din România, chiar înainte de pandemie, în doar două luni de zile, biletele fiind epuizate la fiecare reprezentație a spectacolului. „Mamma Mia!“, revine astfel în forță după o pauză de doi ani, cu o distribuție de excepție, din care fac parte nume de vedete și artiști celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Țurcașiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu și Bianca Purcărea.

Cea mai așteptată nuntă din România are loc în decembrie la Sala Palatului

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante și vor încânta publicul prezent. Producția artistică aduce pe aceeași scenă peste 70 de artiști și 200 de costume, care dau viață personajelor complexe, care vor dansa și interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, și garantând celor prezenți o experiență de neuitat.

Cei care doresc să aibă parte de o experiență de neuitat au acum posibilitatea de a-și achiziționa bilete la prețuri avantajoase, acestea fiind o opțiune excelentă pentru cadoul ideal cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Prețurile pornesc de la 169 lei, biletele putând fi achiziționate din rețeaua www.IaBilet.ro, momentan cu o reducere de 10% de tip early-bird.

Lasă un comentariu