Skip to content Skip to footer

Mezanin Market vine la Palatul Universul, din Cișmigiu, pe 9 septembrie

Pentru 9 și 10 septembrie au fost selectați peste 30 de antreprenori locali ce vor prezenta papetărie, cărți educative, bijuterii, produse de design interior, produse gourmet, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, accesorii speciale, cosmetice naturale  și jucării artizanale.

Printre expozanții primului eveniment din sezonul de toamnă se numără: Deco Kubik, Cufărul lui Patrick, Baad Clay, Monsteria.ro, Us&Pups.crafts, Iz de Poveste, Mizza Jewelry, Poufarine Arts, GemStore, Crafty Grandma, D-Light by Mazdrunka, DEPLIN, Narru, Kuko Art Design, Moțart, Miss Amadelis, HAIArt, Ceramica Digitala – Atelier de printare 3D cu lut, Kris Design Art, Peplum Clothing, Panseea, Little Paris Atelier, ZIZZOU, Stefans Pressed Flowers, Stelatos Silver, Wax’n’Magic, Wood 4 Mood, Zarida, Your Silver Addiction, Dizonaur, OONA KIDS, POPX Plants.

Sezonul de toamnă se deschide cu un invitat special: Muzeul Național de Artă al României.  Editura MNAR va prezenta o selecție de cataloage de expoziție și albume de artă, potrivite atât pentru cadouri, cât și pentru îmbogățirea colecțiilor de familie.

Organizatorii au pregătit până la finalul anului 12 zile de evenimente în septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie. Fiecare weekend vine cu o nouă selecție de antreprenori și invitați speciali.

Mezanin Market aniversează peste 40 de întâlniri de weekend, alături de peste 50.000 de vizitatori și peste 200 de afaceri și inițiative locale locale. Acesta va rămâne în continuare târgul care invită publicul să țină legătura constant cu antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, și bucuria.

Pentru actualizări permanente referitoare la program vă invităm să urmăriți pagina evenimentului și pentru comenzi online. Seria întâlnirilor Mezanin Market va continua cu alte 6 weekenduri în 2023 – pentru detalii de organizare evenimente@mezaninspace.ro.

*** Mezanin este spațiul de evenimente al Talent Garden, în Palatul Universul, creat special pentru evenimente cu 130-150 de invitați. Mezanin găzduiește anual lansări de produs, conferințe, expoziții, workshopuri. În decembrie 2018 a fost lansată seria Mezanin Market.

*** Mezanin Market este un proiect al Asociației Antrepriza Culturală, ce are misiunea de a promova și încuraja antreprenorii locali, artiștii independenți și a spiritului antreprenorial prin programe și întâlniri culturale și sesiuni de educație vizuală, estetică, artistică.

Lasă un comentariu