Skip to content Skip to footer

Mihail lansează în Expirat albumul „To Whom We Return”

Pe 29 martie, Mihail vă invită la Expirat (Halele Carol) să descoperiți noul lui album cosmic, plin de lumină și culoare – „To Whom We Return”.

Concertul va începe la ora 21:00 (open doors cu o oră mai devreme) și va dura 3 ore.
Biletele sunt disponibile prin iaBilet.ro.

„După patru ani de muncă, cercetare și autodescoperire, suntem încântați să împărtășim cu voi munca noastră.

În 2019, ne-am propus cu adevărat să lucrăm la acest album. După doi ani de turnee intensive, am decis să ne regrupăm în micul nostru studio din Cluj. Cu mai multe întrebări și gânduri care nu mă lăsau în pace, am realizat că totul se baza doar pe acest adevăr simplu, dar decisiv: Ce vreau să las în urmă?

Am închiriat o cabană în pădure, pe malul unui lac, unde am creat un studio ce a devenit principala sursă de inspirație pentru acest album. Ceea ce trebuia să fie o perioadă de o lună pentru a scrie un material nou, s-a transformat în nouă luni de retragere aproape completă, nouă luni în care am lucrat la nouă piese.

Această perioadă a fost propriul meu rai și iad, un contrast între înălțimile cerului și cele mai adânci locuri. Dar ne-a permis să creăm o poveste muzicală unică.

Pe 29 martie, veniți să vă alăturați nouă și să descoperiți „To Whom We Return”, un concept cosmic plin de lumină și culoare.” – Mihail

Lasă un comentariu