Skip to content Skip to footer

Mother’s Cake cântă în deschiderea Deep Purple @Romexpo

Mother’s Cake, trio-ul psych-rock din Austria, cântă pe 9 iulie la Romexpo în deschiderea concertului Deep Purple din România.

Mother’s Cake își concentrează energia în concerte ce sună ca o nebunie vintage de cea mai bună calitate care se potrivește perfect momentului actual. Piesele lor au refrene cu armonie divină, riff-uri diabolice și un orizont plin de delay, plus groove-ul adânc și mlăștinos care se transformă într-un dulce cântec folk spre final.

Pe parcursul carierei lor, Mother’s Cake’ au susținut sute de concerte din Manchester până la Melbourne și Mumbai și au deschis pentru artiști internaționali ca Alice In Chains, Deftones, Royal Blood, Anathema, AC/DC, Limp Bizkit,  Iggy & The Stooges. Au lansat 5 albume de studio plus un set live aproape megalomanic, în stilul „Live at Pompeii”, înregistrat pe rampa de sărituri din Bergisel, Austria, în 2018.

Mother’s Cake – Hide & Seek – Live at Bergisel

În 2020 trupa a lansat albumul CYBERFUNK! și au vândut primele 1000 de exemplare ale vinilului în mai puțin de 9 săptămâni. Mother´s Cake a apărut în Rolling Stone Magazine, Prog Visions, Metal Hammer, Rock Hard, Classic Rock, Guitar, Eclipsed, MINT, Sonic Seducer, șamd, iar  CYBERFUNK! a fost votat de Eclipsed Mag. ca fiind unul dintre cele mai bune albume din 2020. 

„Piese trippy, pline de haos și culoare, care-ți dau mintea peste cap”, conform Rolling Stone Magazine.

Mother’s Cake – Love Your Smell

Mother’s Cake au concertat în anii precedenți la București, Cluj și Timișoara, iar pe 9 iulie revin în România și deschid concertul Deep Purple de la Romexpo. Biletele pentru concert sunt disponibile pe iabilet.ro. 

Mai multe informații despre trupă pe website-ul oficial și pe pagina de Instagram.

Lasă un comentariu