Skip to content Skip to footer

„neo noir blues” @Spotify (playlist de martie)

Dacă ai un gust pentru neo-noir și voci de alto peste saxofoane, playlist-ul lunii martie o să pară perfect de înecat amarul. Low-pitched și deloc departe de doom-jazz, „neo-noir blues” vine cu ritmurile de stare care-ți permit să-ți consumi decepțiile tacit. 

Perfect pentru a-ți ține companie în zilele moarte, ale mesajelor nedeschise și ale ușilor închise. Este un playlist pentru cei care ascultau cândva Depeche Mode cu plăcere, sau care uneori mai tânjesc după pre-relații abandonate sau intimități corupte de distanță. Ascultă-l când desfaci minciunile alea pe care ni le spunem singuri, într-o duminică leneșă.

„neo-noir blues” e un downer asumat, dar care ocolește melodiile de plâns sau falsele justificări. Cu energie de „Only Lovers Left Alive”, undeva între instrumentale experimentale și intertextualitatea muzicii de film, acest playlist este un cross-fade între doom-jazz și doar doom.

Marcat de instrumente de alamă și ușor impresionabil în fața romanțelor fanteziste sau regretelor cu ecou, poți asculta „neo-noir blues” aici, pentru o mână întinsă de la Chelsea Wolfe, Emma Ruth Rundle sau King Dude.

Happ are, în fiecare lună, un nou playlist cu cele mai fresh sunete care ne-au atras atenția, sau cu clasice uitate, care n-au cum să nu te invite la dans, sau cu underground-ul pe care nu vrei să-l ratezi. Când „Discover Weekly” are o săptămână proastă, încearcă și ce ți-am pregătit noi.

 

Foto deschidere articol: Edd Myspys

Lasă un comentariu