Skip to content Skip to footer

„Noi, copiii cu aripi” se joacă la unteatru în cadrul Bucharest Fringe

Spectacolul „Noi, copiii cu aripi”, după romanul autobiografic al Christianei F., „Noi, copiii din Bahnhof Zoo”, se va juca luni, 26 septembrie de la ora 20.00 la unteatru în cadrul Bucharest Fringe – Maratonul Teatrului Independent, iar premiera oficială va avea loc la unteatru în ziua de sâmbătă 8 octombrie 2022 la ora 19.00, fiind urmată de o sesiune de discuții cu publicul.

Spectacolul este al cincilea din seria Viața merită totul din care fac parte:

Amalia respiră adânc (2007), cu Cristina Casian
Cinci ore cu Mario (2014), Protagonista (2017), cu Florina Gleznea
și O cameră doar a ta (2019), cu Adina Suciu

Noi, copiii cu aripi este un spectacol realizat la invitația Mariei Lelea de a lucra împreună un text absolut necesar, extrem de crud în adevărurile împărtășite – revelator pentru mulți dintre noi.

Noi, copiii cu aripi este o poveste despre visele, fragilitatea și mai ales, revolta copiilor în fața unei lumi bolnave care își impune ierarhia prin forță. O lume care cumpără și vinde sufletele copiilor, zdrobindu-le inocența, în care evadarea capătă forme ireversibile. Christiane F. a marcat lumea celor care s-au trezit pe marginea unei înfiorătoare prăpăstii, aceea a dependenței. Aleile din jurul școlilor, scările de bloc, gările, sunt scene reale ale unor spectacole cumplite, în care jucăriile sunt înlocuite cu seringi și droguri. Dependența distruge tot. Mama Christianei și, odată cu ea părinții care trec prin această experiență, află ce se întămplă în sufletul și viața copilului devenit dependent. Și odată cu Christiane, copiii și tinerii devin conștienți de coșmarul părinților lor. Un one woman show despre iubire, adicție și vindecare, spectacol dedicat cu dragoste celor care cunosc cât de valoros este să-ți păstrezi speranța de a ieși la lumină din întuneric.

Lasă un comentariu