Skip to content Skip to footer

Noul serial ”Fatal Attraction” și al doilea sezon din ”Star Trek: Strange New Worlds”, în curând pe SkyShowtime

Serialul ”Fatal Attraction”, format din opt episoade, cu Joshua Jackson și Lizzy Caplan în rolurile principale, va fi disponibil pentru vizionare exclusiv pe SkyShowtime, din 22 mai.

Primele trei episoade vor fi disponibile la momentul lansării, ulterior, săptămânal, în fiecare joi, va putea fi vizionat câte un nou episod. ”Fatal Attraction” este o reimaginare detaliată a clasicului thriller psihosexual, simbol cultural al anilor ’80. Noul serial va explora atracția fatală și temele atemporale ale căsătoriei și infidelității, prin prisma atitudinilor moderne față de femeile puternice, a tulburărilor de personalitate și a controlului coercitiv.

Serialul îi are ca protagoniști pe Joshua Jackson în rolul lui Dan Gallagher și pe Lizzy Caplan în rolul lui Alex Forrest, alături de Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (detectivul Earl Booker) și Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

Totodată, SkyShowtime anunță că noul sezon din ”Star Trek: Strange New Worlds”, care cuprinde zece episoade, va fi disponibil în exclusivitate pe platformă, din luna iunie.

”Star Trek: Strange New Worlds” este povestea anilor în care Căpitanul Christopher Pike era la cârma U.S.S. Enterprise. Serialul îi prezintă pe favoriții fanilor, Anson Mount în rolul Căpitanului Christopher Pike, pe Rebecca Romijn în rolul lui Number One și pe Ethan Peck în rolul Ofițerului Spock. Serialul îi urmărește pe Căpitanul Pike, Ofițerul Spock și Number One în anii dinaintea îmbarcării Căpitanului Kirk pe U.S.S. Enterprise, în timp ce explorează noi lumi în jurul galaxiei.

Serialul îi are ca protagoniști pe Jess Bush în rolul Asistentei Christine Chapel, pe Christina Chong în rolul lui La’an Noonien-Singh, pe Celia Rose Gooding în rolul Cadetului Nyota Uhura, pe Melissa Navia în rolul Lt. Erica Ortegas și pe Babs Olusanmokun în rolul Dr. M’Benga. Sezonul doi include, de asemenea, revenirea invitatului special Paul Wesley în rolul lui James T. Kirk, precum și pe Carol Kane într-un rol recurent – Pelia.

Primul sezon din ”Star Trek: Strange New Worlds” este deja disponibil pentru vizionare, numai pe SkyShowtime.

Serviciul SkyShowtime este disponibil pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime disponibilă pentru pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com. Prețul standard lunar al unui abonament la SkyShowtime este de 3.99 euro. Până la data de 11.04.2023, noii clienți care optează pentru un abonament lunar pot beneficia de oferta Abonamentul la jumătate de preț pe viață.

Lasă un comentariu