Skip to content Skip to footer

O nouă aventură cu Asterix și Obelix, din acest weekend la Cineplexx

La sfârșit de februarie, Cineplexx te invită să vizionezi thrillerele „Ursul narcoman” și „Dispariția”, comedia „Asterix și Obelix: Regatul de Mijloc” și filmul de animație „Aventurile inspectorului Sun”.

  

URSUL NARCOMAN ( N15 )
PREMIERĂ: 24 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Thriller

DISTRIBUȚIE: Keri Russell, O’Shea Jackson Jr, Elizabeth Banks, Margo Martindale, Ray Liotta

SINOPSIS: Un grup ciudat de polițiști, infractori, turiști și adolescenți se întâlnesc într-o pădure din Georgia, unde un urs negru de 500 de kilograme se dezlănțuie după ce a ingerat cocaină în mod neintenționat. Bazat pe o întâmplare adevărată.

  

DISPARIȚIA ( N15 )
PREMIERĂ: 24 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Thriller
DISTRIBUȚIE: Storm Reid, Nia Long, Joaquim de Almeida, Daniel Henney, Amy Landecker, Ken Leung

SINOPSIS: După ce mama ei (Nia Long), aflată în vacanță în Columbia alături de noul ei iubit, dispare fără urmă, June (Storm Reid) pornește în căutarea ei, de la distanță, folosind instrumentele pe care le are la dispoziție online. Munca de detectiv a tinerei scoate la suprafață mai multe întrebări decât răspunsuri, iar curând realizează că nu și-a cunoscut niciodată cu adevărat mama.

  

ASTERIX ȘI OBELIX: REGATUL DE MIJLOC ( AG )
PREMIERĂ: 24 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Aventură, Familie
DISTRIBUȚIE: Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Pierre Richard, Vincent Cassel, Guillaume Canet

SINOPSIS: Suntem în anul 50 î.Hr. Împărăteasa Chinei tocmai a fost întemnițată în urma unei lovituri de stat provocate de Deng Tsin Qin, un prinț trădător. Ajutată de Finalthesis, negustorul fenician, și de credincioasa ei gardă de corp Mai Wei, singura fiică a împărătesei, prințesa Sass-Yi, fuge în Galia pentru a cere ajutorul celor doi viteji războinici Asterix și Obelix, care sunt înzestrați cu o forță supraomenească datorită poțiunii lor magice. Cei doi eroi inseparabili ai noștri acceptă cu plăcere să o ajute pe prințesă să-și salveze mama și să-și elibereze țara. Și astfel începe o mare călătorie și o aventură pe drumul spre China. Dar Cezar și puternica sa armată, însetați de o nouă cucerire, se îndreaptă și ei spre Regatul de Mijloc…

  
AVENTURILE INSPECTORULUI SUN ( AG ) 
PREMIERĂ: 24 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Animație, Familie
DISTRIBUȚIE: Ronny Chieng, Catherina Martinez, Jesús Barreda, Andrea Villaverde, Txema Moscoso

SINOPSIS: Shanghai, 1934. Într-o lume a insectelor paralelă cu cea a oamenilor, Inspectorul Sun câștigă ultima misiune împotriva inamicului său, Lăcusta Roșie, înainte de a se îmbarca într-o călătorie către San Francisco. Însă vacanța lui se termină brusc când milionarul Dr. Acșiață este găsit ucis. Ceea ce începe ca un caz de rutină pentru Sun va decide în cele din urmă soarta umanității.

Lasă un comentariu