Skip to content Skip to footer

„Omega” este noul videoclip lansat de Taking Back August

Taking Back August, trupa în plină ascensiune, nu dezamăgesc nici cu cel mai recent videoclip, proaspăt lansat, pentru piesa ”Omega”. În clip o putem urmări și pe actrița Olimpia Melinte care interpretează rolul unei balerine.

Videoclipul aduce în lumină viața tumultoasă a unei familii care se luptă cu dependența, balerina reprezentând însăși complexitatea, puritatea și fragilitatea vieții. O producție UNATC în regia Alexiei Drăgan, director de imagine Clarice Giannini, producător Camelia Popa, asistenți de imagine Diana Gherasim și Andras Weber, coregraf Teodor Focășneanu. Alături de Olimpia Melinte și trupa Taking Back August, au mai participat actorii Codrina Pătru, Mara Oglakci, Costin Stăncioi și Mihai Capatina. De machiaj s-a ocupat Sofia Iorga.

Am fost aproape de a face balet, dar viața a ales altceva pentru mine. Propunerea regizoarei de a face parte din acest clip a venit ca împlinirea unei dorințe demult abandonate, exact ca în versul piesei «Searching for a piece of me», cam așa a fost și experiența mea în acest context.
Olimpia Melinte

“Piesa Omega are amprenta pusă pe un subiect și anume, tehnologia; inteligența artificială – suntem dominați de ea. Trăim într-o lume în care computerul face legea. Tot aici, “Sfârșitul lumii” este portretizat prin dependență. Am dat jocul de-a v-ați ascunselea în schimbul mouse-ului și a tastaturii, am încuiat în sertar zarurile și integramele, fiind mult prea atrași de un ecran. Personajul principal din piesă ești tu, reprezentat prin puritate. Îți îndeplinești visul, lăcrimezi, dar sunt lacrimi care nu au mai spălat de multă vreme acel obraz. Sufletul tău este liber. Dacă Omega este Sfârșitul, Tu ești Pasărea Phoenix.” spune Alexandru Precup, frontmanul trupei Taking Back August.

Omega, single extras de pe primul album Taking Back August, care se va lansa în această toamnă, este disponibilă deja pe toate platformele de streaming.

Taking Back August sunt o trupă de Modern Metalcore din București. În cei 3 ani de activitate au avut parte de foarte multe experiențe și provocări, cum ar fi participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates, participarea lui Alex Precup, solistul trupei, la concursul Superstar România 2021 [unde a și câștigat locul 2], lansarea primului material discografic, EP-ul “The Devil’s Crown” și multe concerte alături de alte trupe, precum germanii Lord Of The Lost, White Walls, IPR, E.M.I.L sau Coma. Trupa va fi de găsit pe scenă și în cadrul concursului Constelații Metal dar și în cluburile din București sau din țară.

Lasă un comentariu