Skip to content Skip to footer

„Omul-Furnică și Viespea: Quantumania” intră de vineri în cinematografele Cineplexx

Michelle Pfeiffer, Paul Rudd și Michael Douglas pot fi văzuți în „Omul-Furnică și Viespea: Quantumania”, începând cu 17 februarie, în cinematografele Cineplexx. Mai au premiera săptămâna aceasta „The perfect escape”, „Decizia de a pleca” și „Liga Asasinilor”.

 

LIGA ASASINILOR ( N15 )
PREMIERĂ: 17 februarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Acțiune
DISTRIBUȚIE: Sam Neill, Henry Golding, Daniela Melchior
SINOPSIS: Atunci când un asasin, Morgan Gaines, primește un contract pentru a ucide șapte persoane, descoperă rapid că cele șapte „ținte” sunt, de asemenea, asasini cu contracte pentru a-l ucide pe el. Singura cale de scăpare este să lase în urmă o dâră de cadavre și să îl găsească pe cel care le-a înscenat totul. Morgan pornește într-o vânătoare de oameni la nivel internațional pentru a elimina țintele, una câte una. Între timp, asasinii se îndreaptă spre Sophie, iubirea vieții lui Morgan. O folosesc ca pe un pion în jocul lor mortal, forțându-l pe Morgan să facă un sacrificiu imposibil: singura cale de a-i salva viața este să și-o piardă pe a lui.

 

THE PERFECT ESCAPE ( N15 )
PREMIERĂ: 17 februarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie
DISTRIBUȚIE: Giorgia Sinicorni, Nigel Whitmey, Stacy Thunes, Aggy K. Adams, Maëva Demurger
SINOPSIS: Love, sex și ritmuri psihedelice. Într-o cabană izolată la munte, patru cupluri își redescoperă relația. Au doar un weekend la dispoziție să își găsească un happy-end.

 

OMUL FURNICĂ ȘI VIESPEA: QUANTUMANIA ( AG )

PREMIERĂ: 17 februarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D dublat în limba maghiară
GEN: Acțiune, Comedie, Aventură, SF
DISTRIBUȚIE: Michelle Pfeiffer, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Jonathan Majors
SINOPSIS: Super-eroii parteneri Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) se reunesc pentru a-și continua aventurile întruchipându-i pe Omul-Furnică și pe Viespea.

Alături de părinții lui Hope, Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), și de fiica lui Scott, Cassie Lang (Kathryn Newton) familia explorează Tărâmul Cuantic, interacționând cu noi creaturi ciudate într-o aventură care va testa limitele posibilului..

 

DECIZIA DE A PLECA (N15)

PREMIERĂ: 17 februarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Biografic, Mister
DISTRIBUȚIE: Tang Wei, Park Hae-il, Go Kyung-Pyo
SINOPSIS: O poveste misterioasă despre un detectiv care pătrunde într-o lume supranaturală atunci când se îndrăgostește de principalul suspect al investigației sale.

 

TILL ( N15 )

PREMIERĂ: 17 februarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Biografic
DISTRIBUȚIE: Danielle Deadwyler, Jalyn Hall, Jamie Renell, Frankie Faison
SINOPSIS: În 1955, după ce Emmett Till este linșat de o mulțime sălbatică, mama lui jură să aducă la lumină rasismul din spatele atacului, dar și să-i ducă în fața justiției pe cei implicați.

Lasă un comentariu