Skip to content Skip to footer

Oxigen – Planting Festival 2024

Doar câteva zile ne mai despart de 𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Dacă iubiţi natura şi muzica, sunteți aşteptați la Şag, la 15 kilometri de Timişoara, în 20 şi 21 aprilie.

𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 este dedicat naturii şi este conceput în aşa fel, încât să aducă împreună iubitorii de mediu și pe cei de muzică, într-o experiență autentică. Realizat împreună cu Centrul Cultural Subarpați, 𝐎𝐱𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐏𝐥𝐚𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 este un proiect cultural finanțat de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2024.

În cele doua zile de eveniment, vor fi plantați 15 mii de copaci, din speciile frasin, arțar și cireș sălbatic. Zona nou împădurită va fi numită Pădurea de Caval. Plantarea este gratuită, iar puieții și uneltele sunt puse la dispoziție de organizatori. Cei care doresc să participe, sunt rugați să completeze un formular, care se găseşte aici.

În zona de festival, vor fi amenjate două scene, pe care sâmbătă vor urca Subcarpati şi Floare de maidan, iar duminică TUMBE, Ioana Milculescu și CRED CA SUNT EXTRATERESTRU. În ambele zile, spectacolul va fi întregit de DJ-s set. Conceputul gândit de Centrul Subcarpați și CODRU Festival este cadrul perfect în care vă puteţi bucura de natură, împreună cu cei dragi.

Cei care iubesc sunetul autentic al cavalului românesc vor putea afla tainele acestui instrument chiar de la reprezentanții Centrului Cultural Subcarpați, în cadrul work-shop-ului organizat în cele două zile.

Copiii vor fi răsfățați în zona CODRU Carnival, unde se vor bucura de aventuri și jocuri creative. Micuții vor putea învăța, prin joacă, mai multe despre natură și ecologie. Alături de reprezentaţi ai mai multor organizații, copiii vor crea obiecte decorative din hârtie reciclată și crenguțe.  În tot acest timp, adulții se pot relaxa în zona food&drinks și muzică. Accesul pentru cele două zile de festival poate fi luat de .

Lasă un comentariu