Skip to content Skip to footer

Pe scena Teatrului Godot, Noul An începe cu Maia Morgenstern

Noul An începe cu Maia Morgenstern, pe scena Teatrului Godot, alături de tânăra actrița Cătălina Mihai, în spectacolul „Povestiri Culese”, o producție a Teatrului Godot, după un text al dramaturgului american, deținător al unui premiu Pulitzer pentru dramaturgie, Donald Margulies.

Spectacolul „Povestiri Culese” este o punere în scenă a poveștilor care nu sunt mereu așa cum ne-am dori să fie. Despre poveștile care nu se termină doar cu happy-end. Despre cum în fiecare discipol se află o parte din maestrul avut, dar și despre timpul necruțător de cuvinte ce s-ar mai fi vrut a fi scrise…

Povestiri Culese
după Donald Margulies

Regie colectivă
Producător: George Remeș
Scenografie: Corina Grămoșteanu

Distribuția:

Ruth Steiner: Maia Morgenstern
Lisa Morrison: Ana Maria Pop/Cătălina Mihai

Auzim des „A fost odată…” la începutul unei povești. Odată înseamnă de mult, iar de mult înseamnă trecut. E poate un paradox că poveștile se scriu despre prezent, dar sunt povestite mereu la timpul trecut… Și atunci, când mai sunt și trăite?

Spectacolul „Povestiri culese” spune povestea unei scriitoare, Ruth, care se luptă cu timpul – atât cu limbile de la ceas, cât și cu propriile sale povești rămase nespuse. În viața ei apare Lisa, o tânără aflată la început de drum care caută pretutindeni atât inspirație, cât și un învățător. Ruth e cea care spune povești nescrise, iar Lisa e cea care ascultă. Trec ani până ca filele din cărți să fie scrise, dar în același timp, ce câștigă Ruth prin posteritate, poate pierde în clipa din prezent…

Bucură-te de o experienţă culturală aristocratică şi vino să descoperi un palat eclectic, aflat în mijlocul Bucureștiului!

Lasă un comentariu