Skip to content Skip to footer

Plaja Dunărea din Galați devine Danube Rock Sounds #8 între 16 și 18 septembrie 2022

Între 16 și 18 septembrie, pe Plaja Dunărea din Galați, va avea loc festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la a opta ediție.

În cele 3 zile de festival, publicul din Galați îi va putea asculta live pe: Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice. Ajuns deja o tradiție pentru iubitorii de muzică din Galați, Danube Rock Sounds revine pe plaja Dunărea. Unele dintre cele mai iubite trupe de rock vor urca pe scena festivalului după cum urmează:

Vineri, 16 septembrie

Melting Dice

Pinholes

Mihail

Omul cu șobolani

Vița de Vie

Sâmbătă, 17 septembrie

Hvnds

Dimitri’s Bats

Implant pentru Refuz

Robin and the Backstabbers

The Mono Jacks

Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase

Duminică, 18 septembrie

Dl Goe

The Schnitzels

Domino

Trooper

Alternosfera

Abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay). Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival, la prețul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile aici.

Haideți așadar între 16-18 septembrie pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds – festivalul de muzică rock și nu numai al orașului Galați! Concertele vor începe zilnic de la ora 18:30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17:30.

Lasă un comentariu