Skip to content Skip to footer

Politică de confidențialitate

Va informam ca incepand cu 25.05.2018 in toate tarile din Uniunea Europeana (UE) devine aplicabil Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, cunoscut si sub acronimul GDPR – General Data Protection Regulation.

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru noi. Prezenta nota de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea si utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra personale ca urmare a interactiunii cu website-ul nostru.

Ce date prelucram despre dumneavoastra

Detalii generale

Website-ul colecteaza in mod automat anumite informatii generale si le stocheaza in fisiere-jurnal. Aceste informatii includ adresa de protocol internet (IP), locatia generala in care se afla computerul sau dispozitivul dumneavoastra (la nivel de oras), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesarii, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informatii despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari si identificare), timestamp, cerere/actiune. Nu sunt colectate date personale in timpul navigarii.

Detalii de plata

In cazul in care doriti achizitionarea unui produs online, vom stoca date necesare facturarii precum: adresa de facturare; numarul contului bancar sau al cardului bancar/ cod IBAN; numele si prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar (poate fi altul decat dumneavoastra daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru dumneavoastra); data de la care cardul bancar este valabil; data expirarii cardului bancar.

Detalii in scop de marketing

Cand va abonati sa primiti newsletterul nostru vom stoca adresa dumneavoastra de email, numele si numarul de telefon. In cazul in care nu mai doriti primirea newsletterului nostru, va rugam sa va dezabonati folosind butonul aflat in subsolul paginii sau trimitand un email cu subiectul „dezabonare” catre adresa noastra de email.

Cu cine partajam datele tale

Nu vom divulga datele dumneavoastra personale catre terti. Vom lua masurile adecvate pentru a asigura ca datele dumneavoastra personale sunt prelucrate, securizate si transferate in conformitate cu cerintele legale.

Cat timp iti pastram datele

Daca lasi un comentariu, comentariul si metadatele lui sunt pastrate pe o perioada nedeterminata. Asa putem recunoaste si aproba automat toate comentariile urmatoare in loc sa le tinem intr-o coada pentru moderare.

Pentru utilizatorii (daca exista) care se inregistreaza pe situl nostru web, stocam si informatiile personale pe care le furnizeaza in profilul lor de utilizator. Toti utilizatorii isi pot vedea, edita sau sterge informatiile personale oricand (dar nu isi pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii sitului web pot vedea si edita aceste informatii.

Drepturile persoanelor vizate

  • Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem;
  • Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  • Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;
  • Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
  • Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra;
  • Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant.

Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

  • Dreptul de a face o plangere; In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin simpla accesare a linkului de ”dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la noi.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie unui document identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege. Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANPC) – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

IMPORTANT! Inainte de a va adresa catre ANPC cu o reclamatie, va rugam sa sesizati catre noi acest lucru, in vederea solutionarii amiabile a reclamatiei dumneavoastra.

Termeni folositi

Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal: o autoritate publica independenta care, potrivit legii, are atributii referitoare la supravegherea respectarii legislatiei protectiei datelor cu caracter personal. In Romania, aceasta autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Categorii speciale de date cu caracter personal (date cu caracter personal sensibile/ date sensibile): datele cu caracter personal care: dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate; datele genetice; datele biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice; datele privind sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.

Date cu caracter personal: orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita „persoana vizata”). O persoana fizica este identificabila daca poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume, numar de identificare, date de localizare, identificator online, unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a respectivei persoane. Astfel, de exemplu, in notiunea de date cu caracter personal sunt incluse urmatoarele: numele si prenumele; adresa de domiciliu sau de resedinta; adresa de email; numarul de telefon; codul numeric personal (CNP); date genetice (sunt date sensibile); date bimoetrice (sunt date sensibile); date de geolocatie. Categoriile de date cu caracter personal despre dumneavoastra pe care le prelucram sunt enumerate mai sus.

Operator: persoana fizica sau juridica care decide de ce (in ce scop) si cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, raspunderea pentru respectarea legislatiei referitoare la datele cu caracter personal revine in primul rand operatorului. In relatia cu dumneavoastra, noi suntem operatorul, iar dumneavoastra sunteti persoana vizata.

Persoana imputernicita: orice persoana fizica sau juridica care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului, alta decat angajatii operatorului.

Persoana vizata: persoana fizica la care se refera (careia ii „apartin”) anumite date cu caracter personal. In relatia cu noi (operatorul), dumneavoastra sunteti persoana vizata.

Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operatiune/set de operatiuni efectuata/efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple. Practic, prelucrarea inseamna orice operatiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent daca prin mijloace automate sau manuale.

Stat tert: un stat din afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European

Cine suntem

S.C. REAL TEAM DIVISION S.R.L, societatea comercială cu sediul în Bucureşti, Șoseaua Berceni nr. 41, CUI RO 22536787, înregistrată la registrul Comerțului cu J40/18859/2007

Contact

Daca doriti sa va exercitati drepturile mentionate, va rugam sa ne contactati, folosind urmatoarele detalii de contact:

E-mail: gdpr@happ.ro