Skip to content Skip to footer

Premierele Cineplexx, începând cu 7 iulie

Începând cu 7 iulie, intră în cinematografele Cineplexx „Afire”, drama romantică care a câștigat Premiul Juriului la Festivalul de Film de la Berlin, „CARBON”, preferatul publicului de la ediția TIFF de anul acesta, dar și alte titluri de pus pe watchlist.

Află la ce să te aștepți de la premierele Cineplexx de săptămâna asta, „INSIDIOUS: Ușa roșie” / „Piloții de raliu” / „Afire” / „CARBON”, și hotărăște-te ce intră cel mai bine cu un nachos și un sos de brânză din lista de mai jos.

INSIDIOUS: UȘA ROȘIE (N15)

PREMIERĂ: 7 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos

GEN: Horror

DISTRIBUȚIE: Patrick Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne

SINOPSIS:

În Insidious: Ușa roșie, distribuția originală a francizei horror se întoarce pentru ultimul capitol din saga terifiantă a familiei Lambert. Pentru a-și înfrânge demonii odată pentru totdeauna, Josh (Patrick Wilson) și Dalton (Ty Simpkins), ajuns la facultate, trebuie să meargă mai adânc în „Lumea de dincolo” decât oricând, confruntându-se cu trecutul întunecat al familiei lor și cu o serie de demoni noi și înfricoșători care se ascund în spatele ușii roșii.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

2D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ

 

PILOȚII DE RALIU (AG)

PREMIERĂ: 7 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Animatie, Familie, Comedie

DISTRIBUȚIE: Chloe Bennet, J.K. Simmons, Sharon Horgan, John Cleese, Catherine Tate

SINOPSIS:

Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții Drumul Mătăsii.

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

 

ÎN BĂTAIA FOCULUI/AFIRE  (AP12)

PREMIERĂ: 7 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama, Romantic

DISTRIBUȚIE: Thomas Schubert, Paula Beer, Enno Trebs, Langston Uibel, Matthias Brandt

SINOPSIS:

O poveste de vară despre nesiguranță și promisiuni neîmplinite de iubire, aparențe și prejudecăți, pierdere și regăsire într-un grup de prieteni care-și petrec vacanța la malul Mării Baltice, în timp ce pădurea din jurul lor arde. Leon (Thomas Schubert) şi Felix (Langston Uibel) plănuiesc să-și petreacă vara în casa de vacanță a familiei lui Felix, în pădurile de pe litoralul Mării Baltice. Cei doi prieteni vor să şi lucreze, unul la cel de-al doilea roman al său, celălalt la completarea portofoliului artistic. Însă, vacanța celor doi ia o întorsătură neașteptată: casa este deja ocupată de misterioasa Nadja (Paula Beer) și iubitul ei salvamar, Devid (Enno Trebs). Emoțiile celor patru se aprind la fel ca incendiile de vegetație din jurul lor. Fericire, poftă de viață și iubire, dar și gelozii, resentimente și tensiuni. Între timp pădurile ard. Și în scurt timp, flăcările sunt acolo.

„În bătaia focului” a câștigat în 2023 Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film de la Berlin.

PROGRAM:

2D SUBTITRAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ

 

CARBON (AP12)

PREMIERĂ: 7 iulie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat  în limba română

GEN: Drama, Comedie

DISTRIBUȚIE: Dumitru Roman, Ion Vantu

SINOPSIS:

În Moldova anilor 90, Dima, un șofer de tractor, decide să se înroleze în armată și să ia parte la războiul de la granița cu Transnistria alături de Vasea, un veteran al războiului din Afghanistan. Pe drum spre front, descoperă un cadavru carbonizat care nu prezintă interes pentru nimeni, nici măcar pentru autorități. Dima și Vasea se hotărăsc să-i ofere o înmormântare cuvenită și pornesc într-o călătorie plină de aventuri și situații limită în încercarea de a afla identitatea cadavrului. 

PROGRAM: 

2D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Lasă un comentariu