Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii 12 – 18 septembrie la Cineplexx

Un cuplu divorțat face echipă și călătorește din SUA în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să se mărite, iată care e povestea celui mai nou film din cinematografele Cineplexx, în această săptămână.

BILET PENTRU PARADIS ( AG )

PREMIERĂ: 16 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Romantic
DISTRIBUȚIE: Julia Roberts, Kaitlyn Dever, George Clooney, Billie Lourd, Maxime Bouttier

SINOPSIS: Câștigătorii premiului Oscar George Clooney și Julia Roberts se reunesc pe marele ecran în rolul unor foști soți care se află într-o misiune comună de a o împiedica pe fiica lor îndrăgostită să facă aceeași greșeală pe care au făcut-o și ei cândva. De la Working Title, Smokehouse Pictures și Red Om Films, BILET PENTRU PARADIS este o comedie romantică despre surpriza dulce a celei de-a doua șanse.

Regizat de Ol Parker după scenariul scris împreună cu Daniel Pipski, BILET PENTRU PARADIS este produs de Tim Bevan și Eric Fellner pentru Working Title, de Sarah Harvey, de Deborah Balderstone, de George Clooney și de câștigătorul premiului Oscar® Grant Heslov pentru Smokehouse Pictures și de Julia Roberts și Lisa Roberts Gillan și Marisa Yeres Gill pentru Red Om Films. BILET PENTRU PARADIS este filmat în Queensland, Australia, cu ajutorul stimulentelor oferite de guvernul federal australian și de Strategia de atragere a producției a Screen Queensland.

Lasă un comentariu