Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii 19 – 23 septembrie la Cineplexx

Personajul lui Șerban Pavlu ține cu dinții de oaza lui de liniște în „Nunți, botezuri și înmormântări”, ce se întâmplă când populația aborigenă Na’vi se opune exploatării terenurilor de pe Pandora de către oameni în „Avatar” și ce întorsătură ia viața atunci când strici vraja fericirii programate („Nu-ți face griji, dragă”) – iată subiectele filmelor ce rulează în premieră la Cineplexx, în această săptpămână.

NU-ȚI FACE GRIJI, DRAGĂ ( N15 )
PREMIERĂ: 23 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Thriller

DISTRIBUȚIE: Chris Pine, Florence Pugh, Gemma Chan, Olivia Wilde, Harry Styles

SINOPSIS: Alice și Jack sunt norocoși să locuiască în comunitatea Victory, orașul companiei experimentale care găzduiește bărbații care lucrează pentru proiectul ultrasecret Victory și familiile lor. Optimismul societal din anii 1950 susținut de CEO-ul lor, Frank (Pine) – vizionar corporativ și trainer motivational – ancorează fiecare aspect al vieții de zi cu zi în utopia strânsă a deșertului. În timp ce soții își petrec fiecare zi în sediul Victory Project, lucrând la „dezvoltarea materialelor progresive”, soțiile lor – inclusiv partenerul elegant al lui Frank, Shelley (Chan) – își pot petrece timpul bucurându-se de frumusețea, luxul și desfrânarea comunității lor. Viața este perfectă, nevoile fiecărui rezident fiind îndeplinite de companie. Tot ceea ce cer în schimb sunt discrețiă și loialitatea față de cauza Victory. Dar când încep să apară crăpături în viața lor idilică, expunând detalii sinistre care pândesc de sub fațada atractivă, Alice nu se poate abține să se întrebe exact ce fac ei în Victory și de ce. Cât de mult este dispusă să piardă Alice pentru a dezvălui ceea ce se întâmplă cu adevărat în acest paradis?

( AP12 )
PREMIERĂ: 23 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie

DISTRIBUȚIE: Serban Pavlu, Nicodim Ungureanu, Ilona Brezoianu, Adrian Lusting, Gheorghe Ifrim, Anca Sigartau, Vali Rupita, Sergiu Costache

SINOPSIS:

Cum e să-ncerci să câștigi un milion de euro și să te alegi cu un milion de belelele? Nu-ți rămâne decât să începi să plătești polițe la ocazii festive: nunți, botezuri, înmormântări.

( AP12 )
PREMIERĂ: 23 Septembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară
GEN: SF, Aventura

DISTRIBUȚIE: Michelle Rodriguez, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Stephen Lang, Sam Worthington

SINOPSIS:

Avatar este un film epic științifico-fantastic american apărut la sfârșitul anului 2009, scris și regizat de regizorul american James Cameron. Acțiunea filmului se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na’vi – o rasă de aborigeni umanoizi – reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.

Lasă un comentariu