Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 13 ianuarie

În acest sfârșit de săptămână, în cinematografele Cineplexx intră trei noi pelicule: un horror care are ca personaj central un robot umanoid autonom (care aduce aminte de o altă păpusă criminală, Chucky), o comedie cu un vecin morocănos (Tom Hanks) și un film de animație în care personaje pitorești ajung din Egiptul Antic în Londra zilelor noastre.

PREMIERĂ: 13 ianuarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Thriller, SF, Horror
DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: M3GAN este o minune a inteligenței artificiale, o păpușă foarte apropiată de realitate, programată să fie cel mai bun companion al unui copil și cel mai mare aliat al unui părinte. Proiectată de geniala specialistă în robotică Gemma, jucăria de companie MEGAN poate asculta, privi și învăța în timp ce devine prietenă și profesoară, colegă de joacă și protectoare pentru copilul la care este conectată.

Când Gemma devine brusc tutore nepoatei sale orfane de 8 ani, Cady, se simte nesigură și nepregătită să fie părinte. Supusă unei presiuni intense la serviciu, Gemma decide să conecteze prototipul ei M3GAN cu Cady în încercarea de a rezolva ambele probleme – o decizie care va avea consecințe inimaginabile.

PREMIERĂ: 13 ianuarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Dramă
DISTRIBUȚIE: Tom Hanks, Manuel Garcia-Rulfo, Mariana Treviño, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson, Rachel Keller

SINOPSIS: Bazat pe bestsellerul nr. 1 din New York Times A Man Called Ove, Un bărbat pe nume Otto spune povestea lui Otto Anderson (Tom Hanks), un bărbat morocănos care nu mai vede un scop în viață după pierderea soției.

Otto este gata să sfârșească cu toate, dar planurile îi sunt întrerupte atunci când o tânără familie plină de viață se mută în vecinătate, iar el își întâlnește perechea în Marisol – care-l provoacă să vadă viața într-un mod diferit, ceea ce duce la o prietenie neverosimilă care transformă lumea din jurul lui.

O poveste emoționantă și amuzantă despre dragoste, pierdere și viață, Un bărbat pe nume Otto arată că familia poate fi găsită uneori în cele mai neașteptate locuri.

PREMIERĂ: 13 ianuarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Animatie, Familie
DISTRIBUȚIE: Allison Williams, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Violet McGraw, Jen Van Epps, Lori Dungey, Stephane Garneau-Monten

SINOPSIS: Animația lui Juan Jesús García Galocha spune povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre, unde pornesc în căutarea unui inel antic care a aparținut familiei regale și care a fost furat de prea ambițiosul arheolog Lord Carnaby.

Lasă un comentariu