Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 18 noiembrie

Începând cu acest weekend, la cinematografele Cineplexx vor rula în premieră un documentar despre cel mai prolific compozitor de coloane sonore din istoria cinematografiei moderne (Ennio Morricone), un film despre meniul șocant pregătit de un chef renumit și o poveste de iarnă a unui ursuleț de pluș.

PREMIERĂ: 18 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Comedie, Horror
DISTRIBUȚIE: Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes, Nicholas Hoult, John Leguizamo, Hong Chau

SINOPSIS:
Un cuplu tânăr, Margot (Anya Taylor-Joy) și Tyler (Nicholas Hoult), călătorește pe o insulă îndepărtată pentru a mânca la un restaurant exclusivist unde Chef Slowick (Ralph Fiennes) a pregătit un meniu generos, cu câteva surprize șocante.

 

PREMIERĂ: 18 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Documentar, Biografic
DISTRIBUȚIE: Oliver Stone, Barry Levinson, Clint Eastwood, Quentin Tarantino, Hans Zimmer

SINOPSIS:
Un mare regizor realizează un documentar-tribut despre, poate, cel mai mare compozitor de muzică de film din istorie. În cei cinci ani în care s-a filmat, Giuseppe Tornatore a călătorit peste tot în lume pentru a vorbi cu peste șaptezeci de regizori și muzicieni despre viața și opera lui Ennio Morricone, de la Wong Kar-wai, Bernardo Bertolucci, Quentin Tarantino, Clint Eastwood, John Williams, Hans Zimmer până la Bruce Springsteen. Aceste interviuri sunt intercalate cu fragmente din viața privată a lui Morricone, înregistrări din aclamatele turnee mondiale ale artistului, clipuri din filmele clasice marcate de acesta și imagini de arhivă nemaivăzute până acum, adunate de-a lungul unei cariere care a cuprins peste 70 de ani.

 

PREMIERĂ: 18 noiembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Familie
DISTRIBUȚIE: Jan Gunnar Røise, Mariann Hole, Nader Khademi

SINOPSIS:
Liniștea sărbătorilor de iarnă s-a așternul peste orășel, dar târgul de Crăciun este foarte animat. Tânăra Mariann vede un ursuleț de pluș pe raftul de sus. Să fie viu? Fata și-l dorește orice-ar fi, dar ursulețul ar vrea să ajungă la o familie bogată.

Lasă un comentariu