Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 21 octombrie

În acest weekend ne reîntâlnim în cinematografele Cineplexx cu universul supereroilor DC Comics – de data aceasta cu Adam Întunecatul (Black Adam), un anti-erou care nu-și poate stăpâni furia, cu un spectacol de operă în care o vrăjitoare pe care nimeni și nimic nu o poate opri din a se răzbuna și cu un film de animație în care pirați, diamante, vampiri și o regină sunt protagoniști.

PREMIERĂ: 21 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Fantastic, Actiune, SF
DISTRIBUȚIE: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Aldis Hodge, Quintessa Swindell, Sarah Shahi
SINOPSIS: În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile atotputernice ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

PREMIERĂ: 22 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D
GEN: Opera
DISTRIBUȚIE: Matthew Polenzani, Sondra Radvanovsky, Michele Pertusi, Janai Brugger, Ekaterina Gubanova

SINOPSIS: După ce a interpretat la Met unele dintre cele mai intense roluri de soprană din repertoriu, Sondra Radvanovsky joacă rolul vrăjitoarei mitice pe care nimic nu o va opri din a se răzbuna.

PREMIERĂ: 21 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Animatie, Familie
DISTRIBUȚIE: Yûichi Nagashima, Hiroaki Hirata, Shuichi Ikeda, Kazuya Nakai, Kaori Nazuka
SINOPSIS: Doi tineri pirați în căutarea unui frate pierdut, un vampir cu arsuri solare puternice, o regină care isi schimbă forma și o armată de maimuțe furioase. Căpitanul Sabertooth se va confrunta cu o mulțime de provocări atunci când își propune să găsească un diamant magic pierdut.

Lasă un comentariu