Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 25 noiembrie

Începând de vineri, în cinematografele Cineplexx alte patru premiere vă invită în minunata lume a filmului: o peliculă despre maturizare, despre explorare artistică și urmărirea viselor, povestea primului articol din presa americană despre agresiunile sexuale de la Hollywood, un film de animație marca Walt Disney și tragi-comedia românească „Oameni de treabă”.

  

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Jeannie Berlin , Julia Butters, Keeley Karsten

SINOPSIS: Un portret profund personal al copilăriei americane din secolul XX, Fabelmans: Povestea unei vieți aparte de Steven Spielberg este o amintire cinematografică a forțelor și a familiei care au modelat viața și cariera regizorului. O poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat, filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate și compasiune.

Sammy Fabelman este dedicat creației filmului, un interes care este sărbătorit și susținut de mama sa artistică, Mitzi. Tatăl lui Sammy, un om de știință de succes, Burt susține pasiunea lui Sammy pentru filme, dar o consideră un hobby fără viitor. De-a lungul anilor, Sammy a documentat aventurile familiei sale și a devenit regizorul unor producții de film amator din ce în ce mai elaborate, cu surorile și prietenii lui. Până la 16 ani, Sammy este atât observatorul principal, cât și arhivarul poveștii sale de familie, dar când familia sa se mută în vest, Sammy descoperă un adevăr sfâșietor despre mama lui care le va redefini relația și va modifica viitorul pentru el și pentru întreaga sa familie.

  

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Documentar, Biografic

DISTRIBUȚIE: Zoe Kazan, Carey Mulligan, Samantha Morton, Tom Pelphrey

SINOPSIS:

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă până în prezent. În esența sa, „Asta spune ea” este o poveste adevărată și inspirată despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care au adunat curajul de a vorbi și de a căuta dreptate, nu doar pentru ele însele, ci și pentru cei din viitor, atât în Statele Unite, cât și în întreaga lume. Filmul este un memento convingător și emoționant despre puterea oamenilor individuali, înarmați cu determinare și curaj, de a schimba, împreună, lumea.

  

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Actiune, Aventura, Animatie

DISTRIBUȚIE: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, Alan Tudyk, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union

SINOPSIS:

Aceasta este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.

  

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Vasile Muraru, Crina Semciuc, Anghel Damian, Iulian Postelnicu

SINOPSIS:

Ilie (Iulian Postelnicu) este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, dar și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală.

„Oameni de treabă este un film despre un om deconectat de realitate, care trăiește într-o lume ideală, construită de el. „Cred că fiecare dintre noi ne-am regăsit la un moment dat într-o situație similară, însă, în cazul „eroului” nostru, contactul cu realitatea vine abrupt, violent și, uneori, chiar comic.”, spune regizorul Paul Negoescu

Lasă un comentariu