Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 28 octombrie

În această săptămână în cinematografele Cineplexx intră în premieră un film cu posedări demonice și exorcizări, o istorie a amazoanelor aficane care își apără poporul de invazia franceză și versiunea de groază a poveștii lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi”.

PREMIERĂ: 28 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Thriller, Horror
DISTRIBUȚIE: Virginia Madsen, Colin Salmon, Ben Cross, Nicholas Ralph, Jacqueline Byers

SINOPSIS: Sora Ann (Jacqueline Byers) răspunde chemării de a fi prima femeie exorcistă… dar cine sau ce anume a numit-o? Ca răspuns la creșterea globală a posedărilor demonice, Ann vrea să se înscrie la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum, aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării – dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște darurile surorii Ann și acceptă să o instruiască. Ajunsă în linia întâi alături de colegul ei, Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann luptă pentru a salva sufletul unei copile despre care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul, Ann realizează curând că Diavolul o manipulează să facă exact ce vrea el.

PREMIERĂ: 28 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D subtitrat în limba română Dolby Atmos
GEN: Drama, actiune, istoric

DISTRIBUȚIE: John Boyega, Viola Davis, Lashana Lynch, Hero Fiennes, Sheila Atim

SINOPSIS: Ne aflăm în Regatul Dahomey, actualul Benin, la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Nanisca, cel mai remarcabil general al amazoanelor, trebuie să înfrunte invazia franceză și triburile din jur care încearcă să-i distrugă onoarea și să-i înrobească poporul. Aceasta femeie își va conduce armata, inclusiv pe fiica ei Nawi, într-o luptă pentru a preveni distrugerea a tot ceea ce iubesc. În secolul al XIX-lea, amazoanele din Dahomey au condus o luptă acerbă împotriva coloniștilor francezi, sub ordinele generalului Nanisca și a fiicei sale Nawi.

PREMIERĂ: 28 Octombrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Horror, Thriller

DISTRIBUȚIE: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Răzvan Ilina, Antonio Gavrilă

SINOPSIS: Filmul urmează îndeaproape firul narativ al poveștii lui Creangă dezvoltând elementele subtile și păstrând, în mare parte, dialogul original. În România rurală a secolului al XIX-lea, izolată de lume, o văduvă și mamă a trei copii (actrița Maia Morgenstern) este nevoită să țină piept unui vechi prieten de familie care, văzându-i fără apărare, își dă-n vileag adevărata natură sadică (actorul Marius Bodochi).

Lasă un comentariu