Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 30 decembrie

Premierele ultimei săptămâni din 2022 la Cineplexx sunt povestea succesului avut de producătorul de automobile sport de lux Lamborghini și un nou film românesc despre războiul dintre clasele sociale în care joacă mai multe vedete din spațiul virtual și social media.

PREMIERĂ: 30 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Dramă, Biografic

DISTRIBUȚIE: Frank Grillo, Gabriel Byrne, Mira Sorvino

SINOPSIS: Filmul prezintă povestea transformării complexe a lui Ferruccio Lamborghini, de la începuturile modeste în construcția de tractoare, până la rivalitatea cu Enzo Ferrari. Geniul său de neegalat l-a făcut o adevărată legendă în industria automobilistică, dar pasiunile sale au atras greutăți emoționale în viața personală atât de plină de romantism, cât și de suferință.

PREMIERĂ: 30 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Drama, Romantic
DISTRIBUȚIE: Ceanu Zheng, Connect -R, Iuliana Beregoi

SINOPSIS: Lexi, o fată de 19 ani, săracă, cu o viață plină de greutăți, dar foarte talentată, scrie versuri și muzică într-un caiet. Înainte de o întâlnire importantă care îi poate schimba viața și la care caietul ei ar juca un rol crucial, Lexi pierde caietul. Printr-un concurs de împrejurări, Lexi crede că acesta a ajuns în posesia lui Zen, un superstar arogant, cântăreț de muzică trap. Însă Universul are anumite planuri pentru cei doi, care se reîntâlnesc și descoperă că au mai multe lucruri în comun decât credeau și că sunt atrași unul de celălalt.

Lasă un comentariu