Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 30 septembrie

Un film despre o femeie de serviciu din Londra care ajunge la Paris pentru a cumpăra o rochie fără să știe că urmează să înceapă o carieră în lumea modei, o peliculă în care evenimente ciudate din viața unei doctorițe se succed cu repeziciune și mult-așteptatul lungmetraj „Teambuilding”, comedia românească cu actori și bloggeri români în distribuție – iată ce puteți vedea la Cineplexx în această săptămână.

( AG )

PREMIERĂ: 30 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Drama
DISTRIBUȚIE: Isabelle Huppert, Lesley Manville, Lambert Wilson, Jason Isaacs

SINOPSIS:
O menajeră văduvă din Londra anilor ’50 se îndrăgostește nebunește de o rochie Dior haute-couture și decide că trebuie să aibă și ea una. Face sacrificii și pornește spre Paris, decisă să-l cucerească cu umorul ei nebun, energia ei nestăvilită și pofta de viață așa cum nu vezi decât atunci când viața se decide să-ți acorde a doua șansă.

( IM18 )

PREMIERĂ: 30 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Horror
DISTRIBUȚIE: Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Rob Morgan, Kal Penn, Caitlin Stasey, Sosie Bacon

SINOPSIS:
După ce este martora unui incident bizar, traumatic, care implică un pacient de-al ei, dr. Rose Cotter devine ea însăși centrul unor evenimente inexplicabile. Rose trebuie să-și confrunte trecutul, oricat de întunecat, pentru a supraviețui în înfricoșătorul prezent.

( N15 )

PREMIERĂ: 30 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie
DISTRIBUȚIE: Șerban Pavlu, Matei Dima, Anca Dinicu, Cosmin Nedelcu, Nicu Banea, Vlad Ianus, Ionuț Rusu, Anca Munteanu

SINOPSIS: Emil lucrează prea mult. Asta îi reproșează superiorii săi din corporația PLM Global. Astfel, pentru a-i mai tempera energia, domnul Oprea (Șerban Pavlu) îl promovează “pe orizontală” și îl face team-leader în departamentul de call center – ingrații corporației, unde liderul neoficial este morocănosul Horia. Emil nici nu apucă bine să se integreze, că domnul Oprea vine cu o nouă propunere: să restructureze tot departamentul de call center și să-i înlocuiască cu inteligență artificială. Emil îi propune un pariu: dacă îi aduce Cupa Veseliei, cupa din teambuildingul anual care nu a fost niciodată câștigată de bucureșteni, veșnic victorioși fiind ardelenii, Oprea va păstra departamentul. Dacă nu, îi dă afară pe toți. Astfel, Emil, împreună cu colegii săi, Lorena, Horia, Onel, Dorina și Șerbănel pleacă la munte în primul lor teambuilding unde se vor bate pentru Cupa Veseliei cu echipele PLM Global din Ardeal, Moldova și Oltenia. Dacă la birou se comportau decent, în teambuilding este dezlănțuire maximă, iar Emil nu reușește să-i țină în frâu pe colegii săi “scăpați de acasă”. Oare cine va lua cupa anul acesta?

Lasă un comentariu