Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 6 ianuarie

Începând din acest weekend, în cinematografele Cineplexx intră două filme: o producție românească în care mai mulți influenceri, cântăreți și vloggeri joacă rolurile unor tineri puși pe fapte mari, la malul mării și o comedie britanică cu milionari, actori de Hollywood, spioni și multe, foarte multe, explozii (regizat de prolificul Guy Ritchie).

PREMIERĂ: 6 ianuarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie, Romantic
DISTRIBUȚIE: Matei Dima, Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan DLP, Yny Sebi, Rareș Mariș
SINOPSIS:
Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost?

PREMIERĂ: 6 ianuarie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 2D dublat în limba maghiară
GEN: Comedie, Actiune, Thriller
DISTRIBUȚIE: Hugh Grant, Jason Statham, Aubrey Plaza, Cary Elwes, Josh Hartnett
SINOPSIS: Agentul special Orson Fortune și echipa sa de agenți recrutează una dintre cele mai mari vedete de cinema de la Hollywood pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire, atunci când vânzarea unei noi tehnologii mortale de arme amenință să perturbe ordinea mondială.

Lasă un comentariu