Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx, din 7 octombrie

Povestea domnitorului ceh Jan Žižka, aventurile cinicului inspector Stoppard și ajutorului lui, Stalker și două filme românești (unul în care joacă vloggerul Mircea Badea, altul cu Șerban Pavlu în rolul principal) – iată ce puteți vedea la Cineplexx în această săptămână.

INVINCIBILUL ( N15 )

PREMIERĂ: 7 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Actiune, Istoric
DISTRIBUȚIE: Michael Caine, Til Schweiger, Ben Foster, Matthew Goode, Roland Møller, Sophie Lowe
SINOPSIS:
Filmul spune povestea domnitorului ceh Jan Žižka (aprox. 1360-1424), care a condus aripa militară a adepților gânditorului religios și reformatorului Bisericii Catolice Jan Hus, așa numiții husiți. Žižka este considerat o figură foarte importantă în istoria cehă și a statului ceh.

UITE-I CUM FUG ( AP12 )

PREMIERĂ: 7 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Comedie, Mister
DISTRIBUȚIE: David Oyelowo, Saoirse Ronan, Sam Rockwell, Harris Dickinson, Shirley Henderson, Adrien Brody, Ruth Wilson

SINOPSIS:
Un producător de film disperat vrea să dea lovitura la Hollywood cu ecranizarea unei populare piese de teatru. Producția începe, dar după mai mulți membri ai echipei sunt uciși, cinicul inspector Stoppard și mai juniorul lui ajutor, Stalker, intră în scenă și se trezesc într-o veritabilă poveste „whodunit”.

MIRCIULICĂ ( N15 )

PREMIERĂ: 7 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Comedie
DISTRIBUȚIE: Mircea Popa, Elena Ivanca, Denisa Vlad, Bunica din Chinteni

SINOPSIS:
Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla,pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

MAROCCO ( AP12 )

PREMIERĂ: 7 Octombrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Drama
DISTRIBUȚIE: Serban Pavlu, Crina Semciuc, Ana Indricău, Tudor Cucu-Dumitrescu, Tania Filip

SINOPSIS:
„Marocco” e o poveste universală despre responsabilitatea morală a faptelor care duc la consecinţe fatale, dar şi despre lanţul faptelor mici făcute cu intenţii bune care generează prăbuşirea unui eşafodaj construit pe o iubire puternică. Într-un şir de întâmplări în care toţi au avut intenţii bune, dar totul se sfârşeşte cu moarte, cine e vinovatul?!

Lasă un comentariu