Skip to content Skip to footer

Premierele săptămânii la Cineplexx

Povestea unei profesoare de liceu prinsă într-o relație amoroasă cu unul dintre elevii ei (Balaur) și filmul unui coșmar trăit de o tânără  care încearcă să găsească viața liniștită în mediul rural britanic (MEN) – iată care sunt cele mai noi filme pe care le putem vedea la Cineplexx din 9 septembrie:

BALAUR ( N15 )
PREMIERĂ: 9 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română
GEN: Drama, Thriller
DISTRIBUȚIE: Malina Manovici, Alexandru Papadopol, Voicu Dumitras, Sergiu Smerea, Richard Bovnoczki, Ana Maria Moldovan
SINOPSIS: Ecaterina este profesoară de religie și soția preotului din oraș. Femeia începe o relație amoroasă cu Iuliu, un elev de 16 ani cu un trecut tumultuos. Inspirat din fapte reale, Balaur urmărește povestea Ecaterinei care, în încercarea de a-l ține sub control pe iubitul ei mai tânăr și de a-și proteja familia, ajunge să-și piardă ea însăși controlul pe parcurs. În timp ce femeia se confruntă cu o adevărată criză de credință, pasiunea lui Iuliu devine din ce în ce mai periculoasă, mai ales când adolescentul începe să se spovedească preotului.

PROGRAM: 2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

MEN ( N15 )
PREMIERĂ: 9 Septembrie
VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română
GEN: Drama, Horror
DISTRIBUȚIE: Jessie Buckley, Rory Kinnear, Gayle Rankin, Paapa Essiedu
SINOPSIS: Trecând printr-o tragedie personală, Harper se retrage în pitorescul mediu rural englezesc, sperând să găsească un loc în care să reuşească să se vindece. Dar cineva- sau ceva- din pădurea din apropiere pare că o urmăreşte. Totul se transformă rapid într-un veritabil coşmar, marcat de amintirile şi de temerile sale cele mai sumbre.

PROGRAM: 2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ

Lasă un comentariu