Skip to content Skip to footer

Prestație live YUKA și Zodier la Art Safari

YUKA și Zodier au adus „La Sacou” la Palatul Dacia-România. Recent, vizitatori ai Night Tour-urilor marca Art Safari au avut parte și de un moment surpriză live, acustic, realizat de cei doi artiști.

Piesa „La Sacou” i-a surprins pe iubitorii de artă, reprezentând „ultimul exponat” al turului.

 

Nu e doar un sacou, e dragostea mea…

 

Vezi aici momentul la Art Safari Night Tours

 

YUKA și Zodier sunt doi tineri artiști plini de potențial, interpreți și songwriteri. Prima lor colaborare, piesa „La Sacou”, este încă de la lansare în continuă ascensiune. O celebrare a dragostei și a iubirii, piesa nu putea avea un cadru mai bun decât Art Safari Love Edition.

 

Turul iubirii. YUKA și Zodier au fost vizitatori înrăiți ai acestei ediții, având oportunitatea să contureze un tur muzical pentru toți tinerii așteptați la Art Safari. Într-o expoziție goală, cei doi artiști au avut timp să exploreze toate operele, iar acum se pot vedea prin ochii lor:

 

Vezi aici turul muzical

 

În acest sezon, Art Safari prezintă expoziția Love Stories, realizată în colaborare cu National Portrait Gallery, dar și lucrări ale maestrului român Constantin Artachino și artă supercontemporană românească, duelul nimfelor și zombilor în viziunea a doi artiști tineri, Ondine și Baraka, curatoriată de Ruth Hibbard de la Victoria & Albert Museum, Londra. Mai mult decât atât, celebra sculptură „Sărutul” (1907) de Constantin Brâncuși (1876-1957), prima din ciclul Săruturilor, se vede la Art Safari Love Edition, doar pentru 10 zile, între 21 și 30 august.

 

Lasă un comentariu