Skip to content Skip to footer

Program Urban Blues Fest #5

A 5-a ediţie a Urban Blues Fest, singurul festival dedicat bluesului din Bucuresti, se va desfăşura în două excelente locaţii: The Pub Trocadero, de la Universitate, în zilele de 12, 13 şi 14 aprilie 2024 şi la Hard Rock Cafe, pe malul Lacului Herăstrău, în 16 aprilie 2024.

Vor fi alte trei seri ce readuc în prim plan plăsmuirea şi modernitatea bluesului peste veacuri.

The Pub Trocadero

12 aprilie – ziua Power Blues Rock:

GIVE ‘N’ TAKE (Ro)

HOT LEEKS (Ro)

GUTS ‘N’ GRACE featuring NUŢU OLTEANU (Suedia)

13 aprilie – ziua Romantic Experience Blues:

VLAD PRISACARIU (UK)

CORTEX (RO)

DAVE ARCARI (Scoţia)

14 aprilie – ziua Ancestral Fusion Blues:

BLUES ANKH featuring JOANNE PEACOCK (Ro/Elveţia)

BLUEMANS (Ro)

GIANLUCA D’ ALESSIO featuring RICCARDO RINAUDO (Italia).

Hard Rock Cafe

16 aprilie 2024

George Baicea Blues Band (Ro)

Urban Blues Fest #5 este un proiect marca artasunetelor.ro, care se doreşte a fi o insulă de relaxare şi bun-simţ muzical, într-o normalitate citadină, accesibilă tuturor iubitorilor de muzică bună. Urban Blues Fest – Festival de blues in Bucuresti

Parteneri: the-pub.ro, BBOOK, BREDENT MEDICAL ROMANIA, AmBilet – Bilete online, ENviro Consult, GRUP 74 – Albiter Sound, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, artasunetelor.ro.

Organizator: Asociaţia Arta sunetelor

General manager: Radu Lupaşcu

Event manager: Crista Diaconescu

Fotografierea şi filmarea cu aparatură profesionistă va fi permisă doar persoanelor cu acreditare. Folosirea altor aparate foto, camere video, telefoane mobile se va face cu condiția respectării confortului celorlaltor spectatori și a condițiilor impuse de artişti. Organizatorii își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoţional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Lasă un comentariu